HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΠΑΓΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΗ ΕΝΩΣΗ: Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση

Αγαπητοί Πατριώτες μέλη και φίλοι της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως (Π.Ε.) Σας ανακοινώνουμε και σας προσκαλούμε στην ΓΣ της Παγκαλαβρυτινής Ενώσ...

Αγαπητοί Πατριώτες μέλη και φίλοι της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως (Π.Ε.)
Σας ανακοινώνουμε και σας προσκαλούμε στην ΓΣ της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως που θα διεξαχθεί την 26η Απριλίου 2023 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17.00 π.μ. στην ΕΣΤΙΑ της ΠΕ, που βρίσκεται στην Αθήνα και επί της οδού Πατησίων αριθ. 121 (2ος όροφος). Στην περίπτωση μη απαρτίας, η ΓΣ με τα ίδια θέματα θα συνέλθει την 7η Μάϊου 2023 ημέρα Κυριακή στον ίδιο χώρο και από ώρας 11,00 πρωινής, ενώ αναλόγως θα γίνουν και οι εκλογές νέων οργάνων.
Θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα ΗΔ και θα ληφθούν επί αυτών αποφάσεις:
1. ΛΟΓΟΔΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ: α) Έκθεση πεπραγμένων παρελθόντος έτους β) Ανάγνωση απολογισμού εσόδων – εξόδων γ) Ανάγνωση έκθεσης Εξελεγκτικής Επιτροπής δ) Σύνταξη προϋπολογισμού έτους 2023-24 ε) Πρόσκληση όσων επιθυμούν να λάβουν το λόγο και να κρίνουν τα πεπραγμένα του Δ.Σ. και το έργο του και στ) Έγκριση ή μη των πεπραγμένων και της οικονομικής διαχείρισης της Π.Ε. από το Δ.Σ.
2. ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΩΝ: (α)για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου (15 μέλη Δ.Σ.) και (β) νέας Εξελεγκτικής Επιτροπής (3 μέλη Ε.Ε.)
α) Ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων για το νέο Δ.Σ. και τη νέα Ε.Ε.
β) Διενέργεια Αρχαιρεσιών υπό της Εφορευτικής Επιτροπής
γ) Διαλογή ψήφων, σύνταξη των αντίστοιχων πρακτικών και των πινάκων διαλογής.
Γίνεται γνωστό ότι:
3. Σύμφωνα με τα σχετικά άρθρα του καταστατικού, στη συνέλευση δικαιούνται να μετάσχουν τα μέλη που είναι οικονομικά ενήμεροι. Λόγω των ειδικών οικονομικών συνθηκών με Απόφαση του ΔΣ (η οποία έχει εγκριθεί από την προηγούμενη ΓΣ) η οικονομική υποχρέωση κάθε μέλους για να είναι ταμειακά ενήμερο, έως την ημέρα διεξαγωγής της ΓΣ, θα είναι δέκα (10) Ευρώ.
4. Θα συνταχθεί κατάλογος υποψηφιοτήτων, οι οποίες θα κατατεθούν μέχρι και την 7-4-2023 ημέρα Παρασκευή και ώρα 16,00 και οι οποίες θα έχουν σταλεί είτε ταχυδρομικά, είτε με αποστολή στο email pankalavritini.enosi@gmail.com και θα επιβεβαιωθούν με τηλεφωνική επικοινωνία της Γραμματείας της ΠΕ με τον αιτούντα/σα ο/η οποίος/α θα πρέπει κατά το χρόνο υποβολής της υποψηφιότητας να είναι ταμειακά ενήμερος. Η λίστα των υποψηφίων μετά από έγκριση του ΔΣ θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως.
5. Οι αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν την 26η Απριλίου 2023 ημέρα Τετάρτη και από ώρας 16ης μέχρι της 19ης ώρας της ημέρας, στην αίθουσα της Εστίας της Παγκαλαβρυτινής Ενώσεως, Πατησίων 121, Β’ όροφος, που θα συνέλθει η Γ.Σ., η δε διαλογή των ψήφων θα γίνει εν συνεχεία στην ίδια αίθουσα.
6. Με βάση την Απόφαση της προηγούμενης ΓΣ, υπάρχει η δυνατότητα σε ταμειακά ενήμερο μέλος προ της έναρξης εργασιών της ΓΣ, να εξουσιοδοτήσει εκπρόσωπο του για την συμμετοχή και ψήφιση στις εργασίες της ΓΣ και την διενέργεια αρχαιρεσιών. Η εξουσιοδότηση αυτή πρέπει να έχει παραδοθεί στην Γραμματεία της ΠΕ ή να έχει σταλεί στο email που αναγράφεται πιο πάνω αποκλειστικά πριν την έναρξη των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης (η ώρα αποστολής θα είναι η αναφερόμενη στο email). Μεταγενέστερες αποστολές εξουσιοδοτήσεων, δεν είναι αποδεκτές και δεν θα ληφθούν υπ’ όψη.
7. Το νέο Δ.Σ. θα αναλάβει τα καθήκοντά του μετά την σύγκληση σε Σώμα οπότε και θα αρχίσει και η θητεία του.
x

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.