HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στα Καλάβρυτα μαθητές από Ιταλία, Ισπανία, Κροατία και Πολωνία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Μαθητές από έξι σχολεία από την Ιταλία, την Ισπανία, την Κροατία και την Πολωνία και το 35ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, που είχε και την...

Μαθητές από έξι σχολεία από την Ιταλία, την Ισπανία, την Κροατία και την Πολωνία και το 35ο Δημοτικό Σχολείο της Πάτρας, που είχε και την πρωτοβουλία της επίσκεψης, μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, που βρίσκονται στην Αχαΐα στo πλαίσιo του προγράμματος “Voices in Greece” του ERASMUS, επισκέφθηκαν, την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023 τα Καλάβρυτα. Στην πλατεία Πετμεζαίων τους υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος και οι μαθητές των Καλαβρύτων.
Τα παιδιά ένωσαν τις φωνές τους σε μια υπαίθρια συναυλία με γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια και έδωσαν τόνο χαράς και αισιοδοξίας σε όλους. Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων καλωσόρισε τα παιδιά και τους δασκάλους τους εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνάντησή τους στον ιστορικό μας τόπο, τονίζοντας ότι όλα τα παιδιά του κόσμου είναι και δικά μας παιδιά μας.
Οι επισκέπτες μαθητές γνώρισαν τον τόπο μας και την ιστορία του, ξεναγήθηκαν σε σημεία αναφοράς των Καλαβρύτων και αναχώρησαν με τον Οδοντωτό

Σχολεία που συμμετείχαν:
35o Δημοτικό Σχολείο Πατρών
La scuola elementare italiana Gaileo Galilei di Umago (Croatia)
Colegio José Mª del Moral (Tomelloso-Spain)
I.C. Luigi Pirandello Comiso (Sicily)
Szkola Podstawowa(Poland)
Ceip Luis Costa-Murcia(Spain)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.