Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΕΣ ΕΥΧΕΣ ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΙΓΙΩΤΕΣ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΡΟΜΠΟΤΙΚΗΣ

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά η Ιερά Μητρόπολή μας ανακοινώνει ότι το Σάββατο και την Κυριακή, 18 και 19 Μαρτίου 2023, πραγματοπ...


Με ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά η Ιερά Μητρόπολή μας ανακοινώνει ότι το Σάββατο και την Κυριακή, 18 και 19 Μαρτίου 2023, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός Εκπαιδευτικής Ρομποτικής Έρευνας και Καινοτομίας FLL Greece, με τη συμμετοχή των 58 καλύτερων ομάδων από όλη την Ελλάδα από τις συνολικά 200 συμμετοχές στους περιφερειακούς διαγωνισμούς.
Ανάμεσα στις ομάδες αυτές ήταν και η ομάδα “PanEll - Robotica.gr”, η οποία κατέκτησε την 1η θέση πανελληνίως στη γενική κατάταξη του διαγωνισμού και στέφθηκε Πρωταθλήτρια του FLL 2023 στην Ελλάδα. Την ομάδα αυτή αποτελούν μαθητές από την περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι Αιγιώτες μαθητές Γυμνασίου, Κωνσταντίνος Αμαραντίδης, μαθητής του 2ου Γυμνασίου Αιγίου, υιός του εκλεκτού κληρικού μας Αιδεσιμολογιωτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου π. Ιωάννου Αμαραντίδη, Εφημερίου του Ιερού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών, και της πρεσβυτέρας Γεωργίας Αμαραντίδη καθώς και ο Μιχαήλ Κούσκουρης, μαθητής του Αρσακείου Γυμνασίου Πατρών, υιός του Σωτηρίου και της Χρυσάνθης Κούσκουρη. Η διάκριση αυτή εξασφάλισε στην ομάδα τη συμμετοχή της στον μεγαλύτερο διαγωνισμό ρομποτικής παγκοσμίως, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FIRST® LEGO® LEAGUE 2023, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 19-22 Απριλίου 2023 στο Χιούστον του Τέξας στην Αμερική.
Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας, Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά του προς τους νέους της νικήτριας ομάδας. ιδιαιτέρως δέ στον Κωνσταντίνο, τον Μιχαήλ και τις οικογένειές τους για τη μεγάλη αυτή τιμητική για την περιοχή μας διάκριση και έδωσε την ευλογία του, ώστε ο π. Ιωάννης μαζί με την πρεσβυτέρα Γεωργία να συνοδεύσουν τον υιό τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ρομποτικής στην Αμερική, ευχόμενος σε όλη την ομάδα των νέων καινοτόμων της τεχνολογίας της ρομποτικής καλή επιτυχία στη νέα τους προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.