HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Νίκη με ανατροπή στην Πάτρα

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην Πάτρα, στο γήπεδο της Αγυιάς, που είχε ένταση πάθος και πολλές φάσεις η Α.Ε.Καλαβρύτων επικράτησε με ανατ...

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι στην Πάτρα, στο γήπεδο της Αγυιάς, που είχε ένταση πάθος και πολλές φάσεις η Α.Ε.Καλαβρύτων επικράτησε με ανατροπή 2-1 της ομάδας του Ζαβλανίου στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Κατηγορίας ΕΠΣ Αχαΐας. Σκόρερ για την ομάδα των Καλαβρύτων ο Παναγιώτης Βλάχος στο 75' και ο Φάνης Μπαχάς στο 82'.
Συνθέσεις :
Ζαβλάνι (Γ. Αμασιάδης): Κατσαμπούμι, Μπαρλής, Τόλης, Παπασπυρόπουλος, Ζησιμόπουλος, Μπακούρος, Καρπάνος (82′ Περπίνιας), Ευθυμιόπουλος, Ανδρικόπουλος (61′ Διώτης), Γκούντας (76′ Μπισμπίκης), Κωστόπουλος.
Α.Ε. Καλαβρύτων (Ν.Παπαχριστόπουλος -Κ.Βλάχος) : Λέσης, Σαλάι (79′ Ρετζίνο), Ντολλάνι, Βλάχος, Σκιαδάς, Αλεξόπουλος (46′ Παπαγεωργίου), Κουτρουμάνης (40′ λ.τ. Μητρόπουλος), Τσαβαλάς, Καλαμαράς, Καυγάς (60′ Μπαχάς), Ασπρούκος.

αναλυτικά τα αποτελέσματα της 18ης αγωνιστικής:
Ηρακλής Πατρών-Αργυρά Πατρών 6-2
Αετός Ρίου-Αρόης Α.Ε. 2-2
Αστήρ Τέμενης-Άνω Καστρίτσι 6-1
Ζαβλάνι-Καλάβρυτα 1-2
Αχιλλέας Καμαρών-A.E. Αιγίου 1-0
Φλόγα Ρόδιας-Φοίνικας/Ζήριας 1-4
Θύελλα Γ.Σ. Αιγίου-Δαβουρλής K’ 92 4-0

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.