Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κουκουλοφόροι γρονθοκόπησαν τον Βαρουφάκη στα Εξάρχεια

Επεισόδιο σημειώθηκε απόψε έξω από το εστιατόριο «Γιάντες» στα Εξάρχεια, με θύμα τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη. Ο Γιάνης Βαρου...

Επεισόδιο σημειώθηκε απόψε έξω από το εστιατόριο «Γιάντες» στα Εξάρχεια, με θύμα τον επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη.
Ο Γιάνης Βαρουφάκης γευμάτιζε στο γνωστό εστιατόριο των Εξαρχείων με τη σύζυγό του Δανάη και τη συντονιστική επιτροπή του DIEM25, όταν ομάδα περίπου 20 ατόμων που περνούσε απ' έξω άρχισε να τον βρίζει, φωνάζοντάς του «έλα έξω εσύ που ψήφισες Μνημόνια».
Κατά πληροφορίες, οι ίδιοι μπήκαν στο εστιατόριο και, για να μην συνεχιστεί η ένταση, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 βγήκε έξω. Τότε του επιτέθηκαν, χτυπώντας τον. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επίθεση πρωτοστάτησαν τέσσερα άτομα, ενώ ένας εξ αυτών βιντεοσκοπούσε το περιστατικό. Μάλιστα, ένας εξ αυτών του έριξε μπουνιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να πέσει κάτω και στη συνέχεια, ο ίδιος τον κλώτσησε με δύναμη και πάλι στο πρόσωπο.
Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η μπουνιά στο πρόσωπό του ήταν με σιδερογροθιά.
Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 δεν είχε μαζί του αστυνομική προστασία και πήγε πέζος με τη σύζυγό του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με σπασμένη μύτη, ενώ έχει κακώσεις και μώλωπες σε άλλα μέρη του σώματός του.
Όπως επισημαίνουν συνεργατες του στο protothema.gr, ο κ. Βαρουφάκης είναι καλά, σε ήρεμη ψυχολογική κατάσταση και έχει πλήρη επίγνωση της σοβαρότητας του περιστατικού. Όπως είπε, όλα έγιναν πολύ γρήγορα και δέχθηκε λίγα, αλλά πολύ δυνατά και σοβαρά χτυπήματα στο πρόσωπο. Οι δράστες ήταν όλοι μαυροφορεμένοι και είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες (fullface).
Οι γιατροί επισήμαναν στον επικεφαλής του ΜέΡΑ25 ότι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και του πρότειναν να παραμείνει απόψε στο νοσοκομείο. Ο κ. Βαρουφάκης ωστόσο αρνήθηκε και αποχώρησε λίγο μετά τις 00:30, λαμβάνοντας συστάσεις να ακολουθεί τις οδηγίες των γιατρών του.
Κατά την έξοδό του από τον «Ευαγγελισμό», δεν έκανε δηλώσεις.
Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25, Κλέων Γρηγοριάδης, είπε στους δημοσιογράφους ότι ο κ. Βαρουφάκης είναι καλά και ότι είχε ήδη φύγει.

από: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.