HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Αστυνομικό δελτίο

Σύλληψη αλλοδαπού για ληστεία Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας...

Σύλληψη αλλοδαπού για ληστεία
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας.
Ειδικότερα, την 13-3-2023 το μεσημέρι, προσέγγισε ημεδαπό άνδρα που κινούταν πεζή και με τη χρήση λεκτικής βίας και την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των (15) ευρώ.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο συλληφθείς χθες το πρωί προέβη με την ίδια μεθοδολογία σε ακόμα τέσσερις ληστείες, αφαιρώντας μικρό χρηματικό ποσό, ενώ την 11-10-2022 αφαίρεσε ένα ποδήλατο σε πλατεία της πόλης.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος άγνωστων δραστών για απάτη με υπολογιστή Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστων δραστών, για απάτη.
Ειδικότερα, άγνωστη δράστιδα επικοινώνησε τηλεφωνικά με ημεδαπή γυναίκα και προσποιούμενη υπάλληλο της ΔΕΗ, με το πρόσχημα επιστροφής χρημάτων, απέστειλε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο της παθούσας, με φερόμενο αποστολέα τράπεζα και στη συνέχεια καταχώρησε τους κωδικούς της, με αποτέλεσμα οι άγνωστοι δράστες να μεταφέρουν από λογαριασμό της παθούσας, σε λογαριασμούς τρίτων το χρηματικό ποσό των (13.100) ευρώ.

Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα
Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα που έλαβε χώρα χθες το βράδυ στην Πάτρα.
Ειδικότερα, 25χρονος ημεδαπός άνδρας, οδηγώντας αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε μεταλλικές μπάρες, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.
Ενεργείται έρευνα για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.