HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μετατίθεται η επανεκκίνηση της διαδρομής του Προαστιακού, Κιάτο – Αθήνα

Μετατίθεται η επανεκκίνηση της διαδρομής του Προαστιακού, Κιάτο – Αθήνα που ήταν να ξεκινήσει προχθές. Ο Κώστας Γενηδούνιας, πρόεδρος των μ...

Μετατίθεται η επανεκκίνηση της διαδρομής του Προαστιακού, Κιάτο – Αθήνα που ήταν να ξεκινήσει προχθές. Ο Κώστας Γενηδούνιας, πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ μιλώντας χθες στο Mega ανέφερε πως θα πάει χρονικά πιο πίσω, καθώς δεν έχουν λυθεί τα προβλήματα που αφορούσαν τη διέλευση από τις σήραγγες. «Εκεί πάμε παραπίσω γιατί υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα στις επικοινωνίες και στις διελεύσεις από τις σήραγγες», είπε χαρακτηριστικά.
Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της διακοπής των δρομολογίων είχε αναφερθεί και κλοπή υλικού από τη σήραγγα της Μαύρης Ώρας στον Ασπρόπυργο.
Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα το οποίο είχε ανακοινώσει ο κ. Γεραπετρίτης, ως το ερχόμενο Σάββατο 1 Απριλίου, θα ξεκινούσαν σταδιακά δρομολόγια στις περισσότερες γραμμές, ενώ πριν από το Πάσχα θα πραγματοποιούνταν δρομολόγια παντού, έστω και σε μικρότερο αριθμό σε σχέση με τον Φεβρουάριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.