Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τραγικές στιγμές έξω από τα νοσοκομεία της Λάρισας - Γονείς ψάχνουν τα παιδιά τους

Τραγικές στιγμές στα νοσοκομεία της Λάρισας που υποδέχονται νεκρούς και τραυματίες μετά τη φονική σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη. Συ...

Τραγικές στιγμές στα νοσοκομεία της Λάρισας που υποδέχονται νεκρούς και τραυματίες μετά τη φονική σύγκρουση των αμαξοστοιχιών στα Τέμπη.
Συγκλονιστικές είναι οι φιγούρες των γονέων που αναζητούν τα παιδιά τους ανάμεσα στα θύματα και τους τραυματίες.
Η εικόνα στα νοσηλευτικά ιδρύματα της Λάρισας όπως μεταδίδει το thesstoday.gr, είναι απελπιστική με το Γενικό Νοσοκομείο να μέτρα 14 νεκρούς και 20 τραυματίες με τον έναν από αυτούς να διακομίζεται στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι περισσότεροι νεκροί στο Γενικό Νοσοκομείο είναι φοιτητές.
Από την άλλη πλευρά το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας αριθμεί 9 νεκρούς, 48 τραυματίες, δύο εξ αυτών νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ. Μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται δυο παιδία 7 χρονών και 9 μηνών σε καλή κατάσταση.
Νωρίτερα, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΣ,ανέφερε ότι όλα τα πτώματα μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία της Λάρισας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η διαδικασία αναγνώρισης και ταυτοποίησης.
Εκτός του εφημερεύοντος Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας, έχει τεθεί σε λειτουργία εκτάκτως το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και το Νοσοκομείο Κατερίνης, τα Νοσοκομεία Γεννηματά και Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης για να υποδεχτούν εγκαυματίες όπως και τα νοσοκομεία της Αττικής.
Αποκαρδωτική είναι η εικόνα από τα νοσοκομεία της Λάρισας, όπου μεταφέρθηκαν δεκάδες τραυματίες μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στην κοιλάδα των Τεμπών.
Το ακόμη πιο δυσάρεστο από το Γενικό Νοσοκομείο είναι το γεγονός πως οι περισσότεροι νεκροί είναι φοιτητές.
Στο μεταξύ στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί οι σοροί 9 ατόμων και 48 τραυματίες εκ των οποίων οι δύο έχουν διασωληνωθεί στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Να σημειωθεί, επίσης, ότι μεταξύ των τραυματιών βρίσκονται και δύο παιδιά ηλικίας 7 χρόνων και 9 μηνών αντίστοιχα, τα οποία φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά.
Υπενθυμίζεται ότι συγγενείς επιβατών της μοιραίας αμαξοστοιχίας είχαν συγκεντρωθεί από τις πρώτες πρωινές ώρες έξω από το νοσοκομείο περιμένοντας να μάθουν κάποιο νέο για τους δικούς τους ανθρώπους. 
Με πληροφορίες από onlarissa και thesstoday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.