Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διήμερο εξετάσεων στην Πάτρα για τους εκπαιδευτές εκπαιδευτών, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας της 6ης ΥΠΕ με το ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίο...

Διήμερο εξετάσεων στην Πάτρα για τους εκπαιδευτές εκπαιδευτών, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας της 6ης ΥΠΕ με το ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πατρών.
Μετά την υπογραφή του μνημονίου και τη μεγάλη συμμετοχή στο πρόγραμμα, πραγματοποιείται το επόμενο στάδιο του προγράμματος που αφορά τη δημιουργία εκπαιδευτικής πυραμίδας σε κάθε Νοσηλευτική μονάδα, η οποία θα αποτελείται από εκπαιδευτές εκπαίδευσης, κλινικούς εκπαιδευτές και εκπαιδευτές ενηλίκων.
Οι εξετάσεις έγιναν στο κτίριο του ΚΕΔΙΒΙΜ του Πανεπιστημίου Πατρών. Εκεί βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου και ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης για να ευχηθεί καλή επιτυχία στους εξεταζόμενους, σημειώνοντας παράλληλα ότι το μνημόνιο συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο Πατρών και τα εξαιρετικά θετικά του αποτελέσματα, θα αποτελέσει έναν πολύ σημαντικό σταθμό της Διοίκησης της 6ης ΥΠΕ σε ότι αφορά την κάλυψη ευρείας γκάμας αναγκών στα νοσηλευτικά ιδρύματα.
Όπως ανέφερε παράλληλα, η συνεργάτιδα της 6ης ΥΠΕ Μαρία Αδαμοπούλου, οι εξεταζόμενοι ήταν Πάτρα, Ιωάννινα, Λευκάδα, Κέρκυρα, Αίγιο και Καλαμάτα. Σήμερα ολοκληρώνεται η εξεταστική διαδικασία. Θα ακολουθήσει πιστοποίηση και θα ξεκινήσει η εκπαίδευση στους κλινικούς εκπαιδευτές.
Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το μνημόνιο συνεργασίας, αποτελεί πρωτοβουλία της 6ης ΥΠΕ. Βασικός στόχος, είναι σε συνεργασία με τους κλινικούς και τους εκπαιδευτές ενηλίκων, να καταστρώνουν εκπαιδευτικές δράσεις, να εκπαιδεύουν σε συνεχή βάση τους κλινικούς εκπαιδευτές και τους εκπαιδευτές ενηλίκων καθώς και να να δημιουργούν συστήματα αξιολόγησης του προσωπικού, των κλινικών εκπαιδευτών αλλά και των εκπαιδευτών ενηλίκων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.