Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΗΛΕΙΑ: 17χρονη κατήγγειλε γονείς και αδερφό για κακοποίηση

Κατήγγειλε τους ίδιους της τους γονείς, ακόμη και τον αδερφό της για κακοποίηση. Αυτό το περιστατικό, το οποίο εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχ...

Κατήγγειλε τους ίδιους της τους γονείς, ακόμη και τον αδερφό της για κακοποίηση. Αυτό το περιστατικό, το οποίο εξετάζει με ιδιαίτερη προσοχή και επιφυλακτικότητα η Αστυνομία, ήρθε στο φως της δημοσιότητας την Πέμπτη, όταν 17χρονη από κοινότητα του Δήμου Ήλιδας και η οποία διαμένει με την οικογένεια της, προχώρησε στη συγκεκριμένη καταγγελία.
Οι αστυνομικοί άκουσαν έκπληκτοι τη 17χρονη και κινητοποιήθηκαν άμεσα, προσαγάγοντας τους οικείους της για σχετική έρευνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι και αργά το βράδυ της Πέμπτης δεν είχε επιβεβαιωθεί κάτι συγκεκριμένο από τα όσα κατήγγειλε η κοπέλα, με τους αστυνομικούς να εξακολουθούν να ερευνούν την υπόθεση.
Ενδεχομένως, αν δεν έγινε αυτό την Πέμπτη, την Παρασκευή η 17χρονη θα εξεταστεί και από γιατρούς που θα κληθούν να διαπιστώσουν αν η κοπέλα αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με βάση την καταγγελία που έχει κάνει. Για την υπόθεση, αναμένεται και ενημέρωση της Εισαγγελέως Αμαλιάδας, που πιθανότατα θα ζητήσει λεπτομέρειες από την έρευνα των αστυνομικών.
patrisnews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.