Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επαναδραστηριοποίηση του Σκακιστικού Καλαβρύτων - Το νέο Δ.Σ.

Σύσσωμο το νεοσυσταθέν Διοικητικό Συμβούλιο του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων–Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια...

Σύσσωμο το νεοσυσταθέν Διοικητικό Συμβούλιο του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων–Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), Αθλητικό Σωματείο με πλούσια Αγωνιστική-Πολιτιστική και Κοινωνική δραστηριότητα, επισκέφτηκε το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Αθανάσιο Παπαδόπουλο στο Γραφείο του, τη Δευτέρα 13/2/2023 και του έθεσαν το αίτημα για παραχώρηση χρήσης χώρου για την έδρα του Συλλόγου και κατάλληλο για τα μαθήματα σκακιού στα παιδιά του Δήμου μας.
Αντηλλάγησαν απόψεις και ο Δήμαρχος εξέφρασε τη διάθεση της Δημοτικής Αρχής για αμέριστη βοήθεια στο Σύλλογο. Πρότεινε ο Σύλλογος να έχει έδρα το Πολιτιστικό Κέντρο και τα μαθήματα να γίνονται σε αυτό.
Το Δ.Σ. εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα που είναι πρωταρχικής σημασίας για την επαναδραστηριοποίηση του Συλλόγου, μετά από την εκδημία του Προέδρου και ιδρυτή του ΣΕΠΟΚΕ Δρ. Νικόλαου Ραζή.
Πρώτη συνάντηση των μαθητών και των γονέων για τα μαθήματα σκάκι θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 7:00 μ.μ. στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, όπου θα καθοριστεί το εβδομαδιαίο πρόγραμμα των μαθημάτων για τους μαθητές Δημοτικού-Γυμνασίου-Λυκείου. Την διδασκαλία θα παρέχει το μέλος του Δ.Σ. και Έφορος κ. Παναγιώτης Γιουρμετάκης. Τα μαθήματα θα παρέχονται δωρεάν.
Η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΠΟΚΕ μετά τις αρχαιρεσίες είναι η ακόλουθη:
Πρόεδρος: Ρόζα Ραζή
Αντιπρόεδρος: Θεοδόσης Παναγόπουλος
Γενικός Γραμματέας: Σταυρούλα Γαντζούδη
Ταμίας: Βασιλική Παυλοπούλου
Έφορος: Παναγιώτης Γιουρμετάκης
Αναπληρωματικά Μέλη: Αικατερίνη Παντελή, Σταματίνα Τσαβαλά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.