HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βελτιώνεται ο καιρός - Ο Καιρός το Σαββατοκύριακο

Βελτιωμένος θα είναι σήμερα Παρασκευή 10/2 ο καιρός, με τις χιονοπτώσεις της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα σταδιακά να υποχωρούν και το κρύο να παρ...

Βελτιωμένος θα είναι σήμερα Παρασκευή 10/2 ο καιρός, με τις χιονοπτώσεις της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα σταδιακά να υποχωρούν και το κρύο να παραμένει τσουχτερό. 
Στα ανατολικά και νότια της χώρας θα επιμείνουν σήμερα οι πρόσκαιρες βροχές, το χιονόνερο και οι χιονοπτώσεις με χαμηλή ένταση σε περιοχές με υψόμετρο 400-500 μέτρων. Οι άνεμοι 6-7 μποφόρ και η θερμοκρασία στους 8-12 βαθμούς, τη νύχτα ο παγετός επιμένει.

Ο καιρός την Παρασκευή 10-02-2023
Στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές ή χιονόνερο. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά – ημιορεινά αλλά και σε περιοχές στα κεντρικά και βόρεια με χαμηλότερο υψόμετρο.
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις στα δυτικά.
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6, στα πελάγη τοπικά 7 και στη θάλασσα Κυθήρων έως 8 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση το βράδυ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως στα δυτικά και τα νότια, ωστόσο παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός. Η μέγιστη τιμή της δεν θα ξεπεράσει στα βόρεια τους 7 με 8 βαθμούς, στα κεντρικά τους 9 με 10 βαθμούς, όμως στα δυτικά και στα νότια θα φτάσει στους 12 με 13 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός το Σάββατο 11-02-2023
Στα ανατολικά ηπειρωτικά και το κεντρικό και νότιο Αιγαίο παροδικά αυξημένες νεφώσεις με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα νότια, στα ορεινά της Κρήτης ασθενείς χιονοπτώσεις με βαθμιαία βελτίωση από το μεσημέρι και από τα βόρεια.
Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.
Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί, στα δυτικά και τα βόρεια 4 με 5 μποφόρ, στα υπόλοιπα 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, ο οποίος στα κεντρικά και τα βόρεια θα είναι τοπικά ισχυρός.

Ο καιρός την Κυριακή 12-02-2023
Γενικά αίθριος καιρός με πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Στα βόρεια και τα κεντρικά βαθμιαία θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανό τις βραδινές ώρες να σημειωθούν τοπικές βροχές και στα ορεινά – ημιορεινά ασθενείς χιονοπτώσεις.
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα πελάγη πρόσκαιρα τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο, ωστόσο παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Ο καιρός τη Δευτέρα 13-02-2023
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με λίγες τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά και τα νότια. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά και στα ορεινά της Κρήτης αλλά και στα κεντρικά και βόρεια ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας .
Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.