HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κώστας Μάρκου για τον Γιάννη Σταματίου: Τον αποχαιρετούμε με τιμή και σεβασμό

O Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου στο άγγελμα του θανάτου του συμπατριώτη μας Γιάννη Σταματίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:  Με οδύν...



O Βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μάρκου στο άγγελμα του θανάτου του συμπατριώτη μας Γιάννη Σταματίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: 
Με οδύνη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από τη ζωή ο Καλαβρυτινός ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Σταματίου σε ηλικία 63 χρόνων. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Καλάβρυτα,τα πέτρινα χρόνια των αρχών της 10ετίας του`60, όπου έλαβε τις εγκύκλιες σπουδές του. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου και ακολούθησε τον δρόμο της ποιοτικής τέχνης υπηρετώντας την σταθερά έως το τέλος. Δεν σταμάτησε να υπηρετεί την τέχνη του ακόμα και όταν αρρώστησε. Ευαίσθητος κοινωνικά ασπάσθηκε τις προοδευτικές ιδέες και τις πάντρεψε με την τέχνη του. Τον αποχαιρετούμε με τιμή και σεβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.