HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αναγκαστικά μέτρα είσπραξης για δημοτικά χρέη

Όσοι καθυστερούν να εξοφλήσουν δημοτικά χρέη θα βρεθούν αντιμέτωποι με κυρώσεις αφού θα βεβαιώνονται ως απαιτήσεις προς την Εφορία. Με βάση...

Όσοι καθυστερούν να εξοφλήσουν δημοτικά χρέη θα βρεθούν αντιμέτωποι με κυρώσεις αφού θα βεβαιώνονται ως απαιτήσεις προς την Εφορία. Με βάση τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης επιβάλλονται κατασχέσεις:
■ Τραπεζικών λογαριασμών, με εξαίρεση έναν και μοναδικό που έχει δηλωθεί ως ακατάσχετος και για τον οποίο ισχύει όριο μέχρι 1.250 ευρώ.
■ Μισθών, συντάξεων, εφάπαξ, αποζημιώσεων, εσόδων από ενοίκια, επιστροφών φόρων κ.α. Ειδικά για ποσά μισθών, συντάξεων και ασφαλιστικών βοηθημάτων επιτρέπεται η κατάσχεση ποσοστού 50% επί του τμήματος πάνω από τα 1.000 και μέχρι τα 1.500 ευρώ, ενώ για ποσά άνω των 1.500 ευρώ τον μήνα επιτρέπεται η κατάσχεση στα χέρια του εργοδότη ή του ασφαλιστικού ταμείου του συνόλου του υπερβάλλοντος των 1.500 ευρώ.
■ Ακινήτων, ακόμα και αν πρόκειται για την πρώτη κατοικία, καθώς και αυτοκινήτων και σκαφών αναψυχής σε περίπτωση που η οφειλή ξεπερνά τα 500 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.