Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Αρχαιρεσίες στο Σωματείο Πολυτέκνων Επαρχίας Καλαβρύτων

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Πολυτέκνων Επαρχίας Καλαβρύτων (Αρ.Πρ.1618/...

Σύμφωνα με το καταστατικό του συλλόγου και την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Πολυτέκνων Επαρχίας Καλαβρύτων (Αρ.Πρ.1618/2022 & 1633/2022) καλούνται τα μέλη του Σωματείου σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Σωματείου μας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, πρώην κτήριο Κτηματολογίου δίπλα από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Καλάβρυτα, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 5.30 μ.μ. με τα παρακάτω θέματα:
1. Εκλογή προεδρείου Γενικής Συνέλευσης.
2. Απολογισμός Διοικητικού Συμβουλίου (Διοικητικός - Οικονομικός) περιόδου έως και 31 Δεκεμβρίου 2022.
3. Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής περιόδου έως και 31 Δεκεμβρίου 2022.
4. Συζήτηση επί του Διοικητικού και Οικονομικού απολογισμού και απαλλαγή.
5. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής και νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής και αντιπροσώπων στην Α.Σ.Π.Ε. για τα έτη 2023 έως 2026.
Οι δηλώσεις συμμετοχής υποψηφιοτήτων για τα συμβούλια και τις επιτροπές υποβάλλονται έως και τις 5 Φεβρουαρίου 2023 (ώρα 02.00 μ.μ.) στον κ. Χαρίλαο Ερμείδη (κιν. 69746.17.58.53).
Αν δεν επιτευχθεί απαρτία στη Γενική Συνέλευση την παραπάνω ημερομηνία η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά στις 22 Φεβρουαρίου 2023 ημέρα Τετάρτη από ώρα 5:30 μ.μ. στη ίδια αίθουσα.
Αν και σε αυτή τη Γενική Συνέλευση δεν επιτευχθεί απαρτία η Γενική Συνέλευση επαναλαμβάνεται για τελευταία φορά στις 01 Μαρτίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα από 05.30 μ.μ. γραφεία του Σωματείου μας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, πρώην κτήριο Κτηματολογίου δίπλα από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Καλάβρυτα
Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η.
Επειδή συνήθως στις δύο πρώτες Γενικές Συνελεύσεις δεν επιτυγχάνεται η νόμιμη απαρτία, λόγω του ότι χρειάζεται μεγάλη συμμετοχή των μελών και για να μην υπάρξει πρόβλημα στα μέλη που έρχονται από μακρινά χωριά, παρακαλούνται τα μέλη να έλθουν οπωσδήποτε στην τρίτη και τελευταία Γενική Συνέλευση στα γραφεία του Σωματείου μας επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, πρώην κτήριο Κτηματολογίου δίπλα από το κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στα Καλάβρυτα, προκειμένου η Γενική Συνέλευση να έχει επιτυχία.
Είναι απαραίτητη η παρουσία όλων των μελών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.