HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΙΓΙΟ: Συνελήφθη η άτακτη 91χρονη οδηγός

Συνελήφθη, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας, η 91χρονη οδηγός, σε βάρος της οποίας σχηματίσθη...

Συνελήφθη, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας, η 91χρονη οδηγός, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκατάλειψη τόπου τροχαίου ατυχήματος. Η κατηγορούμενη οδηγώντας αυτοκίνητο, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών και συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε ημεδαπός άνδρας, ο οποίος στη συνέχεια συγκρούστηκε με αυτοκίνητο. 
Η κατηγορούμενη εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος, ενώ η σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο  γυναικών που επέβαιναν στο τελευταίο όχημα, που οδηγούσε ο ημεδαπός άνδρας. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Αχαΐας, αξιοποιώντας στοιχεία και πληροφορίες εντόπισαν και συνέλαβαν την κατηγορούμενη στο Αίγιο. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος της συλληφθείσας θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.