HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αστέρας Τέμενης 1-0 τη Θύελλα και τα Καλάβρυτα σε απόσταση βολής από την κορυφή

Ένα γκολ του Ρότσκα του Αστέρα Τέμενης στο 86' απέναντι στην Θύελλα Αιγίου, σηματοδότησε την πρώτη ήττα της Θύελλας στο Πρωτάθλημα της ...

Ένα γκολ του Ρότσκα του Αστέρα Τέμενης στο 86' απέναντι στην Θύελλα Αιγίου, σηματοδότησε την πρώτη ήττα της Θύελλας στο Πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Αχαΐας και έτσι τα Καλάβρυτα βρίσκονται σε απόσταση βολής από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. 
Τα Καλάβρυτα επικράτησαν εύκολα του τρίτου στην βαθμολογία Αετού Ρίου με 3-0 και πλέον απέχουν 2 βαθμούς από την πρωτοπόρο Θύελλα. 
Το Πρωτάθλημα έχει μακρύ βέβαια δρόμο ακόμα, αλλά Καλάβρυτα και Θύελλα δείχνουν οτι θα "μονομαχήσουν" μέχρι τέλους για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. 
Στην επόμενη αγωνιστική τα Καλάβρυτα έχουν δύσκολη αποστολή στην Πάτρα απέναντι στον Δαβουρλή Πάτρας σε ένα πολύ κομβικό παιχνίδι και σε μία πολύ αξιόμαχη ομάδα, ενώ η Θύελλα υποδέχεται τον Αχιλλέα Καμαρών στο γήπεδο του Πλαστήρα 

Τα αποτελέσματα της 14ης Αγωνιστικής
Καλάβρυτα-Αετός Ρίου 3-0
Φοίνικας Ζήριας-Δαβουρλής K. 92 0-0
Ζαβλάνι-Φλόγα Ρόδιας 4-1
Αιγίου ΑΕ-Αργυρά Πατρών 3-2
Αστήρ Τέμενης-Θύελλα Γ.Σ. Αιγίου 1-0
Άνω Καστρίτσι-Ηρακλής Πατρών 1-3 
Αχιλλέας Καμαρών-Αρόης Α.Ε. 2-0

Βαθμολογία:


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.