HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Αντωνία Καούρη ένα βήμα πριν την Eurovision του 2023

Εξελίξεις είχαμε σήμερα αναφορικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023. Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή "Πρωΐαν σε εἶδον,...

Εξελίξεις είχαμε σήμερα αναφορικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2023. Συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή "Πρωΐαν σε εἶδον, τήν μεσημβρίαν", την οποία παρουσιάζουν ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά, ανακοινώθηκαν οι τρεις καλλιτέχνες οι οποίοι συνεχίζουν στην κούρσα της εκπροσώπησης της χώρας μας για τον 67ο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Μάιο στο Λίβερπουλ.
Στην τριάδα και η Καλαβρυτινή Αντωνία Καούρη!  
Εφτά συνολικά προτάσεις τέθηκαν στην κρίση της επιτροπής του κοινού 70 ατόμων που εισήγαγε φέτος η ΕΡΤ για την επιλογή του εκπροσώπου με βαρύτητα 50,6% και στην συνέχεια η ειδική κριτική επιτροπή της ΕΡΤ έκρινε τα τραγούδια με βαρύτητα 49,4%.
Τα τρία τραγούδια που συγκέντρωσαν τις περισσότερες ψήφους είναι:
Melissa Mantzoukis – Liar Victor
Vernicos – What They Say
Αντωνία Καούρη & Μαρία Μαραγκού – Shout Out
H Αντωνία Καούρη είναι η πρόταση της εταιρείας MINOS-EMI για τη φετινή χρονιά.
Από χθες, τόσο οι εν λόγω καλλιτέχνες όσο και οι ομάδες τους έχουν κληθεί στην ΕΡΤ, προκειμένου να παρουσιάσουν αναλυτικά τις προτάσεις τους (concept) για την εν γένει παρουσία τους στον διαγωνισμό, οι οποίες θα ληφθούν, όπως την τελευταία διετία, υπόψη της Επιτροπής της ΕΡΤ πριν αυτή προχωρήσει στην τελική βαθμολογία της.
Η εφταμελής Επιτροπή της ΕΡΤ, με πρόεδρο τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, απαρτίζεται από τους Πέτρο Αδάμ, Λεωνίδα Αντωνόπουλο, Φώτη Απέργη, Μαρία Κοζάκου, Κωνσταντίνο Μπουρούνη και Γιάννη Πετρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.