HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΤΡΙΠΟΤΑΜΑ: Έπεσαν στον Ερύμανθο για το Σταυρό (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Με λαμπρότητα τελέσθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων στα Τριπόταμα και στον ποταμό Ερύμανθο πάνω στο παραδοσιακό τοξωτό γεφύρι του χωριού. Έξι νεα...

Με λαμπρότητα τελέσθηκε ο Αγιασμός των Υδάτων στα Τριπόταμα και στον ποταμό Ερύμανθο πάνω στο παραδοσιακό τοξωτό γεφύρι του χωριού. Έξι νεαροί τηρώντας την παράδοση μπήκαν στα παγωμένα νερά του Ερύμανθου και έπιασαν τον Σταυρό.
Αυτός που έφερε τον Σταυρό ήταν ο Βασίλης Παπαθεοδώρου από την Πλάκα με τον Αρχιερατικό Επίτροπο Αροανίας και Παΐων πρ. Ιωάννης Μπαμπίλης να του δίνει ως ευλογία μια Εικόνα.
Παραβρέθηκαν στην τελετή, ο Δήμαρχος κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Θεόδωρος Νασιώτης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Φίλιας, οι Αντιδήμαρχοι Βασιλόπουλος, Σαμαρτζόπουλος και Ροδόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, Θεοχάρης, Κουτρουλάκης, Χαμακιώτης, Καυγάς και Μαγκαφάς, ο Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης κ. Βαρβιτσιώτης, Πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου.


{full_page}

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.