HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δήμαρχος Αιγιαλείας: «Κρύβει δόλο το να ψηφίζει η αντιπολίτευση μη νόμιμη πρόταση για τα δημοτικά τέλη»

Μετά από την εξέλιξη της υπερψήφισης από το Δημοτικό Συμβούλιο της πρότασης της αντιπολίτευσης, σχετικά με τα τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθα...

Μετά από την εξέλιξη της υπερψήφισης από το Δημοτικό Συμβούλιο της πρότασης της αντιπολίτευσης, σχετικά με τα τέλη ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας για το 2023, η οποία όμως στερείται νομιμότητας, ο δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:
«Δυστυχώς φαίνεται ότι γυρίζουμε στο μαύρο 2021, όταν πάλι η αντιπολίτευση ψήφιζε συνεννοημένα και εν γνώσει τους μη νόμιμες προτάσεις, κάτι που δείχνει δόλο, την ίδια ώρα που τους ακούμε να μιλούν για νομιμότητα. Απεδείχθη έτσι ότι υπάρχει ανωριμότητα σε μεγάλο μέρος της αντιπολίτευσης, για την έννοια της απλής αναλογικής. Ο Δήμος τώρα, μετά από την εκ νέου ψήφιση πρότασης που στερείται νομιμότητας, θα μπει σε μία περιπέτεια ανάλογη με το 2021, καθώς χωρίς προϋπολογισμό θα δυσκολευτεί η πρακτική εφαρμογή της διοίκησης. Πολλές φορές ακούω την αντιπολίτευση να λέει πως την ευθύνη της διοίκησης την έχει ο δήμαρχος και έτσι είναι. Ας μας αφήσουν τουλάχιστον να την ασκήσουμε και να κριθούμε από τους δημότες, όπως όλοι μας».
Επίσης, αναφορικά με σχόλια αιρετών της αντιπολίτευσης για τις διαδικασίες απευθείας διαπραγμάτευσης με εργολαβικές εταιρείες για την αποπεράτωση του έργου της ανάπλασης του εμπορικού κέντρου του Αιγίου (που περιλαμβάνει την Πλατεία Αγίας Λαύρας), ο κ. Καλογερόπουλος επισημαίνει:
«Μου κάνει αλγεινή εντύπωση το ότι προσπαθεί η αντιπολίτευση να υπερασπιστεί ανθρώπους που έχουν δικά τους συμφέροντα και αντιδρούν, ενώ ως δημοτική αρχή τηρούμε το νόμο στο ξεκάθαρο πλαίσιό του. Αν απεργάζονται καταστάσεις τέτοιου τύπου που θα μας μπλοκάρουν, ακόμα κι αν δικαιωθούμε στο τέλος όπως έγινε με την έκπτωση του αρχικού αναδόχου, τότε η πλατεία δεν θα ολοκληρωθεί στο ορισμένο χρονικό πλαίσιο. Προβληματίζομαι ειλικρινά όταν δημοτικοί σύμβουλοι κάνουν πράξη αυτόν τον στόχο, να μην ολοκληρωθεί ποτέ η πλατεία για τους δικούς τους πολιτικούς σκοπούς. Προσωπικά επιθυμώ τη βοήθεια της αντιπολίτευσης, όταν είναι επί της ουσίας και όχι μόνο για τις φωτογραφίες. Τους κάλεσα κιόλας στο Δημαρχείο να συζητήσουμε για να προετοιμαστούμε για το δημοτικό συμβούλιο. Δεν έρχονται όμως κατ’επιλογήν, διότι πραγματοποιούν παρασυναγωγές κόντρα στη δημοτική μας αρχή, την οποία θέλουν να πολεμήσουν γιατί αν επιτύχουμε, τότε μειώνονται οι δικές τους προσωπικές επιλογές και στοχεύσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.