HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο - Τα Θέματα

Συνεδριάζει στις 19 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 16.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Καλαβρύτων, με ...

Συνεδριάζει στις 19 Ιανουαρίου 2022 και ώρα 16.30 το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Καλαβρύτων, με τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:
1. Περί έκφρασης Γνώμης για τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου: «Σιδηροδρομική γραμμή Καλάβρυτα-Ι.Μ. Αγίας Λαύρας Π.Ε. Αχαΐας» (ΠΕΤ 2202718116).
2. Περί υποβολής γνώμης του Δημοτικού Συμβουλίου επί των τιμών ζώνης του συστήματος αντικειμενικού προσδιορισμού αξιών ακινήτων περιοχής Δήμου Καλαβρύτων.
3. Περί αιτήματος ΟΤΕ για χορήγηση άδειας εκσκαφής τάφρου επί δρόμων-χώρων αρμοδιότητας δήμου Καλαβρύτων για την κατασκευή του έργου: «Τεχνικές εργασίες κατασκευής και συντήρησης υποδομών Σποραδική εργολάβων μικτών υποέργων τηλεπικοινωνιακού δικτύου για τη Γεωγραφική Ενότητα Γ».
4. Περί του από 11-01-2023 αιτήματος της AXAΪΑ – ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ Α.Ε., για παραχώρηση χώρου (του 1ου ορόφου του δημοτικού κτιρίου [πρώην Δημαρχείου] στην Οδό Ευσ. Κηπουργού Αριθ. 6), για την στέγαση των γραφείων και του αρχείου της εταιρείας.
5. Περί του από 25-11-2022 αιτήματος του Συλλόγου Λειβαρτζινών Αθήνας «Η Αγία Τριάς», για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης και της τελευταίας μη παραχωρηθείσας αίθουσας του Δημοτικού Σχολείου Λειβαρτζίου για τις ανάγκες επέκτασης του Λαογραφικού Μουσείου «ΚΕ.ΛΑ.ΛΕΙ.ΠΑ.»
6. Περί του από 12-01-2022 αιτήματος επιχορήγησης του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Καλαβρύτων.
7. Περί έκδοσης πρωτοκόλλου διοικητικής αποβολής κατά Σπήλιου Καλύβα του Αποστόλη, για αυθαίρετη κατασκευή του σε δημοτικό δρόμο που έχει παραχωρήσει με την υπ’ αριθ. 5300/04-10-2019 συμβολαιογραφική του πράξη στην κοινή χρήση, για την απόκτηση απαραίτητου πλάτους δρόμου εφαπτόμενης ιδιοκτησίας του, εντός του οικισμού «ΒΡΑΧΝΙ» της Κοινότητας Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.
8. Περί αιτήματος Νικολάου Ράπτου του Γεωργίου, για την αποζημίωση των κτιρίων του, στη Ζώνη 84 του υπ’ αριθμ. 1209 τεμαχίου του Αναγκαστικού Αναδασμού Κλειτορίας, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 222/2012 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.