HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Λαβρόφ: Πλέον έχουμε πόλεμο ανάμεσα σε Ρωσία και Δύση

O Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προέβη σε μία ηχηρή δήλωση-προειδοποίηση: «Πλέον δεν μιλάμε για έναν υβριδικό πόλεμο Ρωσίας-Δύση...

O Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ προέβη σε μία ηχηρή δήλωση-προειδοποίηση: «Πλέον δεν μιλάμε για έναν υβριδικό πόλεμο Ρωσίας-Δύσης, αλλά για σχεδόν πραγματικό».
«Όσον αφορά στο τι συμβαίνει στην Ουκρανία, μιλάμε για το γεγονός ότι δεν πρόκειται πλέον για έναν υβριδικό πόλεμο, αλλά για πραγματικό, η Δύση προετοιμάζεται εδώ και πολύ καιρό εναντίον της Ρωσίας, προσπαθώντας να καταστρέψει ότιδήποτε ρωσικό έχει απομείνει στην Ουκρανία. Από τη γλώσσα μέχρι τον πολιτισμό -που υπάρχουν εκεί εδώ και αιώνες- ενώ επίσης έχουν απαγορεύσει και στους πολίτες να μιλούν τη μητρική τους γλώσσα», διευκρίνισε τις δηλώσεις του για τη Δύση ο Λαβρόφ σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε μετά τις συνομιλίες με την υπουργό Εξωτερικών της Νότιας Αφρικής, Ναλέντι Παντόρ, όπως αναφέρει το ρωσικό πρακτορείο TASS.
Μεταξύ άλλων, ο Λαβρόφ σημείωσε ότι η Ουκρανία έχει υιοθετήσει νόμους που απαγορεύουν την εκπαίδευση στα ρωσικά, τα μέσα ενημέρωσης στα ρωσικά και νόμους που επί της ουσίας απαγορεύουν τη χρήση της ρωσικής γλώσσας στην καθημερινή ζωή:
«Οποιεσδήποτε πολιτιστικές επαφές που σχετίζονται με τη ρωσική γλώσσα απαγορεύονται και όλα αυτά υποστηρίζονται από τη Δύση. Όπως επίσης η Δύση υποστηρίζει τις τακτικές πορείες των νεοναζί με σβάστικες, με σύμβολα διχασμού που απαγορεύτηκαν από τη Δίκη της Νυρεμβέργης... Η Δύση λοιπόν τα υποστηρίζει όλα αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.