Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Κυνηγός πέρασε για θήραμα φίλο του και τον πυροβόλησε

Λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία το κυνήγι αγριογούρουνου στην περιοχή Άγιος Βλάσιος της δημοτικής ενότητας Παρακαμπυλίων στον Δήμο Αγρ...

Λίγο έλειψε να καταλήξει σε τραγωδία το κυνήγι αγριογούρουνου στην περιοχή Άγιος Βλάσιος της δημοτικής ενότητας Παρακαμπυλίων στον Δήμο Αγρινίου, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου, καθώς ένας 22χρονος πέρασε για θήραμα έναν 47χρονο και πυροβόλησε προς μέρος του τραυματίζοντάς τον!
Οι δυο άνδρες είναι φίλοι και κυνηγούσαν μαζί στην δασική περιοχή. Ο νεαρός διέκρινε κάποια κίνηση μέσα στην πυκνή βλάστηση και πυροβόλησε χωρίς να ελέγξει, με αποτέλεσμα τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου να χτυπήσουν στα πόδια τον 47χρονο. Ο άτυχος κυνηγός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγρινίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Οι αστυνομικοί του τμήματος Αγίου Βλασίου που διενεργούν έρευνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το παρά λίγο τραγικό ατύχημα, πέρασαν το απόγευμα του Σαββάτου χειροπέδες στον 22χρονο δράστη που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου με τις κατηγορίες της πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.