Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Συνελήφθη διακινητής ναρκωτικών στην Πάτρα

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και του Τμ...

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, καθώς και για απείθεια.
Για την ίδια υπόθεση, συνελήφθη ακόμα ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αγορά ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών εντόπισαν τον κατηγορούμενο προχθές το βράδυ, στην Πάτρα, να κινείται με μοτοσικλέτα και να πωλεί (1,1) γραμμάρια κάνναβης στον δεύτερο συλληφθέντα.
Ο κατηγορούμενος δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών για έλεγχο και τράπηκε σε φυγή, για να αποφύγει τον έλεγχο, ωστόσο ακινητοποιήθηκε σε κοντινή απόσταση και συνελήφθη.
Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον διακινητή των ναρκωτικών, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ηρωίνη, συνολικού βάρους (2,4) γραμμαρίων, καθώς και το χρηματικό ποσό των (45) ευρώ, ως προερχόμενο από τη διακίνηση των ναρκωτικών.
Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του διακινητή, χθες (16-1-2023) το πρωί, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :
• (12) κιλά και (798) γραμμάρια κάνναβης,
• (18,4) γραμμάρια ηρωίνης
• (880) ευρώ και
• (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
Το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο κατηγορούμενος από την διακίνηση των κατασχεθέντων ναρκωτικών ουσιών φτάνει μέχρι το χρηματικό ποσό των (192.000) ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ κατασχέθηκε η μοτοσυκλέτα ως μέσο διευκόλυνσης για την διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.
Το προανακριτικό έργο και τις έρευνες διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.