HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΣΚΟΤΑΝΗ: Ο Σύλλογος ζωντάνεψε το χωριό (ΦΩΤΟ)

Δεν θα μπορούσαμε να μην βρεθούμε ως Δ.Σ. κοντά στους συμπατριώτες που κρατούν τις Θερμοπύλες του χωριού μας και με μεγάλη χαρά απολαύσαμε ...

Δεν θα μπορούσαμε να μην βρεθούμε ως Δ.Σ. κοντά στους συμπατριώτες που κρατούν τις Θερμοπύλες του χωριού μας και με μεγάλη χαρά απολαύσαμε την ημέρα των Θεοφανείων.
Η ηλιόλουστη ημέρα, οι ανταλλαγές ευχών, τα χαρούμενα πρόσωπα, οι παιδικές φωνούλες, αλλά και η συγκίνηση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της φετινής εκδήλωσης.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τους συμπατριώτες μας που αγκάλιασαν την προσπάθεια της έκδοσης του ημερολογίου του Συλλόγου, το οποίο κυκλοφόρησε μετά από 25χρόνια και έγινε ανάρπαστο και αυτή τη φορά. Φέτος το φλουρί έχει άρωμα γυναίκας,αφού νύφη και κουνιάδα του χωριού μας είναι οι τυχερές για το Νέο Έτος.
Από την μία, η συμπατριώτισσα μας πρεσβυτέρα Δήμητρα Ζήκου που κέρδισε το φλουρί από την κεντρική πίτα,από την οποία απολαύσαμε και τους "παραδοσιακούς Κοκοβίτικους κουραμπιέδες" και από την άλλη η συμπατριώτισσά μας Μαρία Π. Ζήκου, σύζυγος του πρώην Τοπικού Προέδρου του χωριού μας που κέρδισε το φλουρί από τα ατομικά κομμάτια που μοιράστηκαν σε όλους τους παρευρισκομένους. Το Δ.Σ. εύχεται να είναι πάντα Καλότυχες και γερές, καθώς επίσης και σε όλους τους Απανταχού Σκοταναίους και Καλαβρυτινούς να έχουμε μία Καλή και Ευλογημένη Χρονιά με υγεία και πάντα φωτισμένοι!!!
Χρόνια Πολλά,Καλά & Φωτισμένα!!!
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος Μαριάνθη Χρονοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.