HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Παραπλανητικά τηλεφωνήματα σε Αγρότες τάχα από... ΟΠΕΚΕΠΕ

Με ενημέρωση του ο ΟΠΕΚΕΠΕ προς τους δικαιούχους αγροτικών ενισχύσεων εφιστά την προσοχή για παραπλανητικά τηλεφωνήματα που πραγματοποιούντ...

Με ενημέρωση του ο ΟΠΕΚΕΠΕ προς τους δικαιούχους αγροτικών ενισχύσεων εφιστά την προσοχή για παραπλανητικά τηλεφωνήματα που πραγματοποιούνται από άγνωστο που συστήνεται ως υπάλληλος του Οργανισμού με αρχικά κυρίου ονόματος και επωνύμου «Δ. Σ.», ο οποίο με οποίος, με πρόσχημα την άμεση κατάθεση οφειλόμενου ποσού ενίσχυσης, επιχειρεί να αποκτήσει πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους, με αλίευση στοιχείων μέσω αποστολής ηλεκτρονικών μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα (phising).
Σύμφωνα με την ανακοίνωση οι αριθμοί των κινητών τηλεφώνων από τα οποία πραγματοποιούνται οι κλήσεις είναι «6909***561» και «6906***458», ενώ κατά τη διάρκειά τους γίνεται αναφορά και σε σταθερό τηλέφωνο με αριθμό «2310***126».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.