HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Η ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΛΙΜΑΝΟΠΟΥΛΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ» (ΦΩΤΟ)

Ευχές για καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία αντάλλαξαν οι τρόφιμοι και το προσωπικό του Καλλιμανοπούλειου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρ...

Ευχές για καλή χρονιά, με υγεία και ευτυχία αντάλλαξαν οι τρόφιμοι και το προσωπικό του Καλλιμανοπούλειου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου με τον Πρόεδρο κ. Λεωνίδα Μπαχά και τα Μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ» κ.κ. Αθανάσιο Δημήτρουλα και Θεοδώρα Δημήτρουλα στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας που έγινε την Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2023, συνεχίζοντας την παράδοση της κοπής της 1ης πίτας στο Γηροκομείο Καλαβρύτων. Την πίτα ευλόγησε ο Διευθυντής του Ιδρύματος πρ. Κων/νος Μητρόπουλος συνοδεία του Διακόνου Ανδρέα Μάρκου.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Θανάσης Παπαδόπουλος , ο Αντιδήμαρχος Ζήσης Ζησημόπουλος και ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Καλαβρύτων Θανάσης Μενούνος. 
Πίτα έκοψαν και στη «Νέα μονάδα μη αυτοεξυπηρετούμενων» του ιδρύματος. Όλοι μοίρασαν ευχές για μια καλή χρονιά τονίζοντας ιδιαίτερα τις προσπάθειες που καταβάλουν εργαζόμενοι και Διοίκηση αλλά και οι φίλοι του ιδρύματος. 
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Παπαδόπουλος, απευθυνόμενος σε όλο το δυναμικό των ιδρυμάτων, αλλά και στα μέλη του συλλόγου «ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟΥ»¨, τόνισε οτι στα ιδρύματά μας επιτελείτε ένα σπουδαίο έργο, συναισθηματικά βαρύ, όσο και μοναδικό, ευχήθηκε δε, σε όλους, υγεία, δύναμη και κάθε καλό, τονίζοντας οτι, η δημοτική αρχή θα είναι πάντα αρωγός και βοηθός στο σπουδαίο αυτό εργο - κόσμημα για τα Καλάβρυτα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.