HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πέθανε ο Κερτεζίτης δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος σε ηλικία 47 ετών

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 47 ετών ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Παραπολιτικά» Παναγιώτης Τζένος. Ο Παναγιώτ...

Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 47 ετών ο δημοσιογράφος και διευθυντής του Δημοσιογραφικού Οργανισμού «Παραπολιτικά» Παναγιώτης Τζένος.
Ο Παναγιώτης Τζένος, που κατάγεται από την Κέρτεζη, υπέστη, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις υπέστη ανακοπή, ενώ βρισκόταν με τη σύζυγο του, σε ξενοδοχείο της Πάτρας. Πλήρωμα του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο - κινητή μονάδα με γιατρό - του έκανε απινίδωση χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ακολούθως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Ο Παναγιώτης Τζένος γιος του επι σειρά ετών στελέχους του Συνεταιρισμού Καλαβρύτων Γιάννη Τζένου, επισκεπτόταν επισκεπτόταν συχνά την πόλη της Πάτρας όπου και γεννήθηκε και διέμενε στο πατρικό του σπίτι στην περιοχή των Ζαρουχλεΐκων.
Ήταν παντρεμένος με τη δημοσιογράφο και αντιδήμαρχο Πειραιά Ανδριάνα Ζαρακέλη με την οποία απέκτησαν έναν γιο τον Γιάννη, σήμερα 14 ετών.
Η Εξόδιος Ακολουθία  θα ψαλεί την Τρίτη 10 Ιανουρίου 2023 και ώρα 12.00  στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πατρών και η ταφή στο χωριό καταγωγής του Κέρτεζη Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.