HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στο Μικτό Ορκωτό Καλαβρύτων 33χρονος που αποπειράθηκε να βιάσει και να πνίξει 20χρονη στην Πάτρα

Στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καλαβρύτων προσήχθη πριν από λίγο 33χρονος άνδρας, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2022 αποπειράθηκε να βιάσει...

Στο Μικτό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Καλαβρύτων προσήχθη πριν από λίγο 33χρονος άνδρας, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2022 αποπειράθηκε να βιάσει την 20χρονη σύντροφό του, να την σκοτώσει και τελικά να κάψει το σπίτι της στην περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα 
Ο 33χρονος που είναι προφυλακιστέος, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση, απόπειρας βιασμού και εμπρησμού.
Το περιστατικό
Το επεισόδιο είχε σημειωθεί τα ξημερώματα του Σαββάτου 19 Φεβρουαρίου 2022, όταν σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο άνδρας μπήκε στο ιδιόκτητο σπίτι της 20χρονης, δυνάμωσε την μουσική, την πέταξε στο κρεβάτι και άρχισε να τη χτυπά ενώ προσπάθησε να την πνίξει και με ένα μαξιλάρι. Στη συνέχεια δέχθηκε την επίθεσή με τα νύχια της, την άφησε, εκείνη κατάφερε να βρει καταφύγιο στη μητέρα της ενώ ήδη είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία, και τελικά ο 33χρονος πήγε σπίτι και έβαλε τη φωτιά.

Η δίκη διακόπηκε και θα συνεχιστεί 20 Ιανουαρίου όπου και θα έχουμε την απόφαση του δικαστηρίου  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.