HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ασταμάτητο "τρένο" η Α.Ε.Καλαβρύτων – 3-0 τον Φοίνικα Ζήριας

Αγωνιστική δράση της Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας με την εμβόλιμη 9η αγωνιστική και η Α.Ε.Καλα...

Αγωνιστική δράση της Τετάρτη 11 Ιανουαρίου στο Πρωτάθλημα της Β' Κατηγορίας της ΕΠΣ Αχαΐας με την εμβόλιμη 9η αγωνιστική και η Α.Ε.Καλαβρύτων υποδέχθηκε στο Δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων τον Φοίνικα Ζήριας, επικρατώντας άνετα με 3-0 συνεχίζοντας το σερί νικών (8η συνεχόμενη νίκη).
Η ομάδα των Καλαβρύτων χωρίς να... φορτσάρει, δεν αντιμετώπισε πρόβλημα απέναντι σε μια αξιόμαχη ομάδα όπως ο Φοίνικας. Τα Καλάβρυτα έχασαν πολλές ευκαιρίες να "καθαρίσουν" νωρίς το παιχνίδι αλλά το ισχνό 1-0 που κράτησε μέχρι το '80 άφηνε δικαιώματα στους αντιπάλους να ελπίζουν. Τα Καλάβρυτα προηγήθηκαν στο 15' με τον Μάριο Μητρόπουλο, είχαν την κατοχή, έλεγχαν το παιχνίδι αλλά δεν μετουσίωναν τις ευκαιρίες σε γκολ. Στο 80' ο Παναγιώτης Βλάχος σημείωσε ένα όμορφο τέρμα και εκεί τελείωσαν όλα. Το "κερασάκι" μπήκε από τον Σταύρο Τσαβαλά με ένα φοβερό γυριστό σουτ από το ύψος της περιοχής στην εκπνοή της αναμέτρησης.
Χωρίς λάθη η διαιτησία του Κωνσταντίνου Τηλιγάδα και των βοηθών του κ.κ. Παναγιώτη Γκαβό και Παύλο Μπαλαρούτσο.
Τα Καλάβρυτα έτσι,  σημείωσαν την 8η νίκη στα 8 τελευταία τους παιχνίδια, βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκεντρώσει 24 βαθμούς (8 νίκες, 1 ήττα) και τέρματα 36 υπέρ (κορυφαία επίθεση) – 13 κατά.

Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι, Ντολλάνι (85' Αντριάνο), Βλάχος (85' Θεοδοσίου), Παπαγεωργίου, Παπαδόπουλος (46' Καλαμαράς), Καυγάς (67' Κουτρουμάνης), Μητρόπουλος (80' Ρετζίνο), Σκιαδάς, Τσαβαλάς Στ., Ασπρούκος.

Επόμενος αγώνας για τα Καλάβρυτα το Σάββατο 14 Ιανουαρίου όπου θα υποδεχθεί την Αρόη στο Δημοτικό Στάδιο Καλαβρύτων στις 4μμ.

Τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής: 
Α.Ε. Καλαβρύτων – Α.Ε. Φοίνικας Ζήριας 3-0 15΄Μητρόπουλος, 80΄ Βλάχος, 89΄ Στ. Τσαβαλάς
Α.Ε Αρόης – Α.Ε. Αιγίου 2-1 31΄Μανωλίδης, 79΄Σπίντζος / 6΄ Μαυραγάκης
Άνω Καστρίτσι – Κ. Δαβουρλής’92 0-7 7΄ Πρέμτος, 24΄, 37΄, 85΄ Ραμαντάνης, 40΄ Καλφουτζής,75΄ Στάμος, 87΄ Καϊμακάς
Αστέρας Τέμενης – Αργυρά 0-0 
Ζαβλάνι – Αετός Ρίου 0-1 63΄ Φουρφουρής 
Αχιλλέας Καμαρών – Ηρακλής Πατρών 2-4 20΄Μπλάτα, 81΄ Πέτσι / 10΄ αυτ. Ασημακόπουλος, 28΄, 90΄ Φούντζουλας, 75΄ Μπρίνιας
Θύελλα Αιγίου – Φλόγα Ροδιάς 2-1 11΄ Κ. Θεοφανόπουλος, 17΄ Σπ. Θεοφανόπουλος / 7΄ Μ. Χριστόπουλος
    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.