HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο Αντιπεριφερειάρχης, Τάκης Παπαδόπουλος στο 1ο Συνέδριο Νεολαίας της Μητρόπολης Καλαβρύτων και Αιγιάλειας

«Οι Νέοι και οι προοπτικές τους στον σύγχρονο κόσμο» ήταν το θέμα του 1ου Συνεδρίου Νεολαίας που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και...

«Οι Νέοι και οι προοπτικές τους στον σύγχρονο κόσμο» ήταν το θέμα του 1ου Συνεδρίου Νεολαίας που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Ιανουαρίου 2023, στο Αίγιο. Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Καλαβρύτων κι Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμου, στην οποία συμμετείχαν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμος Αιγιαλείας και η ΔΗ.ΚΕ.ΠΑ.
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας εκπροσωπήθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Συντονισμού, Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Τάκη Παπαδόπουλο. Παρών ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αχαΐας Χαράλαμπος Μπονάνος.
Στην πρώτη ημέρα των εργασιών του Συνεδρίου, που διεξήχθηκε στο πολιτιστικό κέντρο «Αλέκος Μέγαρης», ο Αντιπεριφερειάρχης Συντονισμού Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Τάκης Παπαδόπουλος κατά τον χαιρετισμό του εστίασε στην ανάγκη ύπαρξης θετικών προτύπων.«Στην τεχνολογική εποχή που διανύουμε τα παιδιά μαθαίνουν ότι η ζωή αλλάζει με το πάτημα ενός κουμπιού και δεν προσπαθούν. Οι νέοι αμφισβητούν και αυτό οφείλουν! Διεκδικούν αυτό που θέλουν και πιστεύουν πως τους ανήκει Αναζητούν αυτιά ανοιχτά, ακροατές πρόθυμους να τους κατανοήσουν, να τους καθοδηγήσουν. Χτίζουμε λοιπόν εμπιστοσύνη μέσα από τα πρότυπα της συμπεριφοράς μας. Έτσι μόνο θα εμπνεύσουμε τους νέους!»τόνισε
Καταλήγοντας ο κ. Παπαδόπουλος επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα στέκεται πάντα αρωγός στις δράσεις της Εκκλησίας και ιδιαίτερα σ΄ αυτές που αφορούν τα νιάτα της περιοχής μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.