HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Χριστίνα Αλεξοπούλου στο Παιδικό Χωριό SOS της Πάτρας

Η Αχαιή Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών ...

Η Αχαιή Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Χριστίνα Αλεξοπούλου, επισκέφθηκε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS στην Πάτρα και συναντήθηκε με τις κοινωνικές λειτουργούς που εργάζονται σε αυτό. Την κα Αλεξοπούλου υποδέχθηκε και ξενάγησε στους χώρους του Κέντρου, η υπεύθυνη λειτουργίας του κα Κατερίνα Παπαθεοφίλου, κοινωνική λειτουργός, η οποία ενημέρωσε τη Βουλευτή για τις δραστηριότητες των παιδικών χωριών SOS στην περιοχή μας.
Το ενδιαφέρον της Αχαιής Βουλευτού επικεντρώθηκε στο πρόγραμμα πρόληψης για την αποφυγή της απομάκρυνσης των παιδιών από το οικογενειακό περιβάλλον και στην προσπάθεια αποϊδρυματοποίησής τους, με στόχο να αποκτήσει κάθε παιδί τη δική του οικογένεια. Η υπεύθυνη του Κέντρου ενημέρωσε τη Βουλευτή Αχαΐας για το πρόγραμμα μαθησιακής υποστήριξης που εφαρμόζεται σε αρκετά παιδιά της περιοχής μας αλλά και για την οργανωμένη φροντίδα πολλών προσφυγικών παιδιών από την Ουκρανία.
Η κα Αλεξοπούλου συγχαίροντας τις κοινωνικές λειτουργούς για το εξαιρετικό έργο τους, δήλωσε αρωγός στους στόχους του Κέντρου και ειδικά στο πρόγραμμα αναδοχής ώστε να επιτευχθεί όπως είπε, η μεγαλύτερη δυνατή απομάκρυνση των παιδιών από τα Ιδρύματα. Μαζί με τις ευχές για καλές γιορτές η Βουλευτής Αχαΐας προσέφερε στο Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας των Παιδικών Χωριών SOS, ποσότητα αναγκαίων ειδών ατομικής υγιεινής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.