HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Mε απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρ...

Mε απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αναστέλλεται η ιδιότητα του μέλους της Νέας Δημοκρατίας της ευρωβουλευτή Μαρίας Σπυράκη, μέχρι να ολοκληρωθεί η διερεύνηση υπόθεσης για την οποία ελέγχεται.
Όσο διαρκεί η ανωτέρω απόφαση της αναστολής, η Μαρία Σπυράκη δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης στις επόμενες εθνικές εκλογές.
Την αναστολή της κομματικής της ιδιότητας, μετά το αίτημα του Ευρωπαίου Γενικού Εισαγγελέα για άρση της ασυλίας της, είχε ζητήσει νωρίτερα η ευρωβουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στον Open.
«Έχω αποδεχτεί από την ώρα της ανακοίνωσης να προχωρήσει γρήγορα και με συνοπτικές διαδικασίες η άρση της ασυλίας μου προκειμένου να μη χαθεί χρόνος» είπε αρχικά η Μαρία Σπυράκη μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», υποστηρίζοντας πως θέλει να τελειώσει αυτή η υπόθεση το συντομότερο.
«Δεν θέλω να προκαλέσω κανενός είδους αντιπαράθεση που πλήττει τη ΝΔ και δημιουργεί εντυπώσεις. Σε καμία περίπτωση και για τον λόγο αυτό σήμερα θα ζητήσω επισήμως την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας μέχρι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση» ανέφερε η ευρωβουλευτής.
Όπως είπε δεν θέλει να υπάρχει καμία σκιά στην παράταξη την οποία υπηρετεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.