HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στελέχη του ΚΚΕ σε περιοδεία στα Καλάβρυτα

Περιοδεία στα Καλάβρυτα πραγματοποιώντας επαφές με εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, το ...

Περιοδεία στα Καλάβρυτα πραγματοποιώντας επαφές με εργαζόμενους και λαϊκά στρώματα, πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της ΤΕ Αχαΐας του ΚΚΕ, το μεσημέρι της Τρίτης, με επικεφαλής τον βουλευτή του Κόμματος, Νίκο Παπαναστάση.
Στις δράσεις που πραγματοποιήθηκαν και με την ευκαιρία των εκδηλώσεων της επετείου για τα 79χρόνια απ' το ναζιστικό έγκλημα στην πόλη, συμμετείχε και ο Κώστας Πελετίδης, μέλος της ΕΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και Δήμαρχος Πάτρας, ενώ ακολούθησε σύσκεψη της ΚΟΒ του ΚΚΕ στην περιοχή.
Στις συζητήσεις με εργαζόμενους και μικροεπαγγελματίες της περιοχής, αναφορές έγιναν στις ελλείψεις των αναγκαίων Υπηρεσιών, του απαραίτητου προσωπικού για να λειτουργήσουν, σε αρκετούς τομείς. Απασχόλησαν επιπλέον, τα προβλήματα με την ακρίβεια, τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι. Επίσκεψη έγινε και στα ΚΕΠ, όπου πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τους εργαζόμενους, πάνω σε προβλήματα που τους απασχολούν, όπως αφορούν και τη λειτουργία της Υπηρεσίας.
Στη σύσκεψη που ακολούθησε, ο Νίκος Παπαναστάσης, αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις, υπογραμμίζοντας την ανάγκη αποφασιστικής, αγωνιστικής ενίσχυσης του ΚΚΕ καθημερινά και μπροστά στις εκλογές σε όλες τις κάλπες (βουλευτικές, περιφερειακές, δημοτικές). Κάλεσε το λαό να αξιοποιήσει την πείρα του και με βάση τα προβλήματα του στην περιοχή, όπως την εγκατάλειψη παραδοσιακών εργασιών, των χωριών, αλλά και τα προβλήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων.
Τόνισε, επιπλέον, πως το πρόγραμμα οποιασδήποτε επόμενης αστικής κυβέρνησης είναι προδιαγεγραμμένο, θυμίζοντας ότι τα μόνο τα προηγούμενα περίπου τέσσερα χρόνια, σχεδόν μία στις δύο τροπολογίες της Κυβέρνησης της ΝΔ ψηφίστηκαν απ' τον ΣΥΡΙΖΑ και περίπου το 70-80% απ' το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Πρόσθεσε, ότι την ίδια ώρα, όλα τα αστικά κόμματα, "πίνουν νερό" στις στρατηγικές επιλογές της ελληνικής αστικής τάξης, τη συμμετοχή τους στην ΕΕ, στο ΝΑΤΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.