HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Παγκόσμιο κύπελλο στην Αργεντινή - O Μέσι στον θρόνο του

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι η Αργεντινή επικράτησε της Γαλλίας και πήρε το παγκόσμιο κύπελλο...

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι η Αργεντινή επικράτησε της Γαλλίας και πήρε το παγκόσμιο κύπελλο. Η αλμπισελέστε επικράτησε της Γαλλίας στα πέναλτι με 4-2 και κατέκτησε το τρίτο παγκόσμιο κύπελλο της ιστορίας της. Ένας τελικός με τέσσερα γκολ (2-2) στην κανονική διάρκεια, δύο γκολ στην παράταση (3-3) και απίθανο σόου από Μέσι και Εμπαπέ.
Η Αργεντινή προγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο με σκόρερ τον Μέσι και τον Ντι Μαρία και έδειχνε ότι ήταν το πρώτο φαβορί για να πάρει τον τίτλο. Μάλιστα μέχρι το 80′ η Γαλλία ήταν ανύπαρκτη, μέχρι που ο Μπαπέ πήρε το «όπλο» του και με δύο γκολ μέσα σε ένα λεπτό έστειλε τον τελικό στην παράταση.
Μια παράταση που είχε απίστευτο θρίλερ, καθώς η Αργεντινή προηγήθηκε με 3-2 με δεύτερο γκολ του Μέσι, όμως στο 117′ ο Μπαπέ με δεύτερο εύστοχο κτύπημα πέναλτι ισοφάρισε σε 3-3. Έτσι ο τελικός κρίθηκε στα πέναλτι με νικήτρια την Αργεντινή
Γκολ: 23' πεν. Μέσι (Αργεντινή), 36' Ντι Μαρία (Αργεντινή), 80' πεν. Εμπαπέ (Γαλλία), 81' Εμπαπέ (Γαλλία), 108' Μέσι (Αργεντινή), 117' πεν. Εμπαπέ (Γαλλία)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.