Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ασταμάτητη η Α.Ε.Καλαβρύτων

Ασταμάτητη η Α.Ε.Καλαβρύτων σημείωσε την 4η σερί νίκη της δείχνοντας οτι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Χθες υποδέχθηκε την ομάδα του Ζαβλα...

Ασταμάτητη η Α.Ε.Καλαβρύτων σημείωσε την 4η σερί νίκη της δείχνοντας οτι είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Χθες υποδέχθηκε την ομάδα του Ζαβλανίου στο Δημοτικό σταδίου Καλαβρύτων με σκορ 9-1, σε ένα ασυνήθιστο αποτέλεσμα.
Η ομάδα των Καλαβρύτων μπήκε δυνατά και στο 21' λεπτό άνοιξε τον χορό των τερμάτων με ένα άκρως εντυπωσιακό τελείωμα του Μάριου Μητρόπουλου που με γυριστό εναέριο σουτ έστειλε την μπάλα στο "Γ" του Αγγελόπουλου από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Ακολούθησαν άλλα 2 τέρματα του Μητρόπουλου στο 35' και στο 39' με την σκυτάλη να την παίρνει ο Καλαμαράς ο οποίος σημείωσε 2 τέρματα στο 43' και στο 44'.
Το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με το βαρύ 5-0 με την ομάδα των Καλαβρύτων στο δεύτερο ημίχρονο να κατεβάζει ταχύτητες να κάνει 5 αλλαγές μεταξύ των οποίων και των σκόρερ των 5 τερμάτων Μητρόπουλου και Καλαμαρά και του αρχηγού της Παπαδόπουλου, ενώ μπήκε για την πρώτη του συμμετοχή στο φετινό Πρωτάθλημα ο 17χρονος Φλογεράς και ο 18χρονος Ρετζίνο στην θέση των Καυγά και Σαλάι που είχε ήδη σερβίρει 3 ασίστ.
Η ομάδα του Ζαβλανίου βλέποντας τους γηπεδούχους να κατεβάζουν ρυθμούς, αντεπιτέθηκαν αντί να φροντίσουν να μην μεγαλώσει το σκορ και έτσι ξαναζωντάνεψε το παιχνίδι. Το Ζαβλάνι σημείωσε το 5-1 και βγήκε... μπροστά με τα Καλάβρυτα να βρίσκουν κενούς χώρους και έτσι να σημειώνουν άλλα 4 τέρματα (3 ο Ασπρούκος και 1 ο Κουτρουμάνης).
Η ομάδα του Ζαβλανίου εξέδωσε ανακοίνωση για να δικαιολογήσει το βαρύ σκορ με βολές κατά της ΕΠΣ Αχαΐας και των Καλαβρύτων αναφέροντας οτι είχε 6 ελλείψεις λόγω covid... και οτι είχε ζητήσει αναβολή... και απειλώντας ξεκάθαρα τα Καλάβρυτα για την ρεβάνς της Πάτρας. Η ομάδα του Ζαβλανίου ουδέποτε ενημέρωσε, γραπτώς η προφορικώς την ομάδα των Καλαβρύτων για αναβολή της αναμέτρησης αν και δεν το προβλέπει ο κανονισμός. Οι αναφορές με απειλές εκ μέρους της διοίκησης της ομάδας της Πάτρας θα πάρει τον πρέποντα συμφωνα με πληροφορίες δρόμο...
Για τα Καλάβρυτα αγωνίστηκαν: Παπαδημητρόπουλος, Σαλάι (53' Ρετζίνο), Ντολάνι, Βλάχος, Παπαδόπουλος (46' Γκλαβάς), Σκιαδάς, Τσαβαλάς Στ. Μητρόπουλος (62' Φλογεράς), Καλαμαράς (64' Τσαβαλάς Γ.), Καυγάς (46' Κουτρουμάνης), Ασπρούκος
Για το Ζαβλάνι: Αγγελόπουλος, Μπαρλής, Ζησιμόπουλος, Μούκας, Ζησιμόπουλος Β. Χριστόπουλος, Ροδόπουλος, Μπουρχούλας, Καρπάνος Ευθυμιόπουλος, Κωστόπουλος. Αγωνίστηκαν ακόμα: Τρικόγιας, Μονιάκης, Σαριδάκης, Διώτης, Σιδέρης.

   

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.