HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πέθανε ο Βασιλιάς του ποδοσφαίρου Πελέ

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών άφησε ο μεγάλος Πελέ, βυθίζοντας στη θλίψη τον παγκόσμιο αθλητισμό, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ένας ...

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 82 ετών άφησε ο μεγάλος Πελέ, βυθίζοντας στη θλίψη τον παγκόσμιο αθλητισμό, καθώς «έφυγε» από τη ζωή ένας εκ των κορυφαίων -και για κάποιους ο κορυφαίος- ποδοσφαιριστών όλων των εποχών, νικημένος από τον καρκίνο, έχοντας διαγνωστεί με το πρόβλημα υγείας το 2021 και δίνοντας μέχρι και την τελευταία στιγμή με αξιοπρέπεια αυτή την άνιση μάχη.
Ήταν 30 Νοεμβρίου 2022 όταν ο Πελέ εισήχθη εκτάκτως στο νοσοκομείο «Άλμπερτ Άινσταϊν» του Σάο Πάολο και από την πρώτη στιγμή τα πράγματα έμοιαζαν δύσκολα. Και ήταν. Μέσα σε όλο αυτό το διάστημα τα ρεπορτάζ για την κατάσταση της υγείας του δεν ήταν καθόλου ευχάριστα, αν και ο ίδιος, κυρίως μέσω της κόρης του και των αναρτήσεών της στα social media, έστελνε μήνυμα αισιοδοξίας.
Η αντίστροφη μέτρηση όμως, το ήξεραν όλοι αυτό, δυστυχώς είχε αρχίσει, με το τέλος να γράφεται σήμερα (30/12/2022) και τον Βραζιλιάνο θρύλο να περνάει, πλέον, στην αιωνιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.