HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο πολιτικό γραφείο της Χριστίνας Αλεξοπούλου

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνας Αλεξοπούλου στην πλατεία Γεωργίου. Αγνωστοι πέταξα...

Επίθεση αντιεξουσιαστών στο πολιτικό γραφείο της βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνας Αλεξοπούλου στην πλατεία Γεωργίου. Αγνωστοι πέταξαν κόκκινες μπογιές και τρικάκια. 
Η Χριστίνα Αλεξοπούλου ειδοποιήθηκε και έφθασε άμεσα στο γραφείο της. Μέσα στο γραφείο, την ώρα της επίθεσης βρισκόταν ο συνεργάτης της Τάκης Αντωνόπουλος.

Δήλωση Χρ. Αλεξοπούλου για την επίθεση αντιεξουσιαστών στο πολιτικό της γραφείο
«Εμείς αύριο λέμε τα κάλαντα της ευημερίας, της προόδου και της ανάπτυξης μιας άλλης Ελλάδας των επενδύσεων και των καλά αμειβομένων θέσεων εργασίας. Καταδικάζουμε ό,τι φοράει κουκούλα, ό,τι είναι θρασύδειλο κι ό,τι καταστρέφει ιδιωτική ή δημόσια περιουσία.
Έχοντας γίνει στόχος των γνωστών αγνώστων για δεύτερη φορά, δηλώνουμε απερίφραστα ότι η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται και η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δεν εκβιάζεται.»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.