HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το Μάνεσι γιορτάζει τον Πολιούχο και Προστάτη του Άγιο Νικόλαο (ΦΩΤΟ)

Με μεγαλοπρέπεια γιόρτασε το χωριό μας τον πολιούχο του Άγιο Νικόλαο. Την παραμονή πραγματοποιήθηκε η περιφορά της ανθοστόλιστης εικόνας του...

Με μεγαλοπρέπεια γιόρτασε το χωριό μας τον πολιούχο του Άγιο Νικόλαο. Την παραμονή πραγματοποιήθηκε η περιφορά της ανθοστόλιστης εικόνας του Αγίου υπό τις μελωδίες της φιλαρμονικής του δήμου και ανήμερα τελέστηκε  η Θεία Λειτουργία. 
Πραγματοποιήθηκε αρτοκλασία με άρτους που πρόσφεραν ο πάτερ Γεώργιος Φωτ. Τζελέπης, ο Νικόλαος Ανδρ. Τζελέπης και ο Λάμπρος Μαντάς. Τα άνθη  για τον στολισμό της εικόνας πρόσφερε η οικογένεια Διονυσίου Τζελέπη. Επίσης η Αδαμαντία Μαντά  πρόσφερε γλυκά τα οποία επιμελήθηκε η ίδια.  Με την παρουσία τους μας τίμησαν από την περιφέρεια ο κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Δήμαρχος κ. ΑΘανάσιος Παπαδόπουλος και το δημοτικό Συμβούλιο Καλαβρύτων ο κ. Νικόλαος Μαγκαφάς, από την πυροσβεστική Καλαβρύτων ο υποδιοικητής κ. Δημητρόπουλος Ανδρέας και πολλοί ιερείς από την περιοχή των Καλαβρύτων. 
Στο τέλος της περιφοράς της εικόνας, προσφέρθηκε φαγητό στους προσκεκλημένους στην ταβέρνα "ΤΟ ΤΖΑΚΙ". 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.