Page Nav

HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ

Μια ακόμη σημαντική εκκρεμότητα κλείνει για τον Δήμο Ερυμάνθου, με την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Αποπεράτωση Δημοτ...

Μια ακόμη σημαντική εκκρεμότητα κλείνει για τον Δήμο Ερυμάνθου, με την υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Αποπεράτωση Δημοτικού Καταστήματος Δ.Ε. Φαρρών (β’ φάση)», προϋπολογισμού 204.800 ευρώ.
Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, καθώς ο Δήμος μετά από αρκετά χρόνια θα αποκτήσει ένα σύγχρονο διοικητήριο για τους εργαζόμενους και τους δημότες του.
Τη Δευτέρα ο Δήμαρχος Ερυμάνθου, Θόδωρος Μπαρής υπέγραψε τη σύμβαση με τον ανάδοχο του έργου, αναφέροντας αμέσως μετά πως «η αποπεράτωση του νέου Δημαρχείου, το οποίο ξεκίνησε το 2005 ήταν επιτακτική ανάγκη για την περιοχή μας. Το διοικητήριο είναι το «σπίτι» των συνδημοτών μας κι οφείλει να είναι σύγχρονο και λειτουργικό, παρέχοντας ταυτόχρονα στους εργαζόμενους αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Μέχρι σήμερα οι υπηρεσίες του Δήμου στεγάζονται στο παλαιό Γυμνάσιο, το οποίο έχει περιορισμένους και μικρούς χώρους που δυσχεραίνουν τη λειτουργία τους και δεν καλύπτουν τις ανάγκες. Η αποπεράτωση του νέου Δημαρχείου ήταν έργο ύψιστης προτεραιότητας για τη δημοτική μας Αρχή. Το νέο δημοτικό κατάστημα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να αποτελεί τοπόσημο για την έδρα του Δήμου μας, καθώς είναι ένα πλήρως αρχιτεκτονημένο κτίριο στην είσοδο της Χαλανδρίτσας, που θα αναβαθμίσει την περιοχή και θα αυξήσει την ελκυστικότητά της».
ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΣΗΣ
Στην τεχνική έκθεση της σύμβασης που υπεγράφη, προβλέπονται η αποπεράτωση κυρίως εσωτερικών οικοδομικών εργασιών με τις οποίες θα ολοκληρωθούν οι χώροι που έχουν διαμορφωθεί σε μεγάλο βαθμό, εργασίες ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων, ηλεκτροφωτισμού περιμετρικά και εξωτερικά του κτιρίου, καθώς και εργασίες επισκευών – συντήρησης και κατασκευές που αφορούν την ασφάλεια
λειτουργικότητα όπως και ο εξωραϊσμός του περιβάλλοντος χώρου.
Το νέο Δημαρχείο αποτελείται από υπόγειο, στο οποίο ήδη λειτουργεί η αίθουσα συνεδριάσεων και φιλοξενίας εκδηλώσεων, το ισόγειο και έναν όροφο.
Να σημειωθεί επίσης, πως σε φάση δημοπράτησης είναι και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.