HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε υψηλότατο επίπεδο η παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας στα Καλάβρυτα (ΦΩΤΟ)

Δυναμική, πολυπληθής και σε υψηλότατο επίπεδο η παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την 79η επέτειο του Καλ...

Δυναμική, πολυπληθής και σε υψηλότατο επίπεδο η παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής για την 79η επέτειο του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος. 
Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία το παρών έδωσαν ο Αχαιός Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Ιωάννης Γρ. Πετρούτσος και ο επίσης Αχαιός Συντονιστής Δυτικής Ελλάδος Πελοποννήσου και Ιονίων Νήσων Υποστράτηγος Νικόλαος Ρουμελιώτης και ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Αρχιπύραρχος κ. Χριστόφορος Μπόκας
Από την ΕΛΑΣ παραβρέθηκε ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Απόστολος Μαρτζάκλης 
Από το Λιμενικό Σώμα παραβρέθηκε ο Λιμενάρχης στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας ο Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. Λάζαρος Χανουμίδης.
Να σημειώσουμε οτι στον δρόμο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος συμμετείχε και πολυπληθής ομάδα σπουδαστών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. 
Φυσικά παραβρέθηκε και η τοπική Διοίκηση, ο Διοικητής του Α.Τ.Καλαβρύτων Βασίλειος Σταθούλιας και ο Διοικητής της Π.Υ.Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Μπαλτάς. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.