HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΑΧΑΪΑ: Τραγικό τέλος για τον 59χρονο Αντώνη Σωτηρόπουλο

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση για τον 59χρονο Αντώνη Σωτηρόπουλο αφού, δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός στις Βελιτσές Αχαΐας. Ο άτυχος άνδρας ή...

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση για τον 59χρονο Αντώνη Σωτηρόπουλο αφού, δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός στις Βελιτσές Αχαΐας. Ο άτυχος άνδρας ήταν πατέρας τριών παιδιών και κάτοικος Βελιτσών.
Mετά από τριήμερη αναζήτηση, ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός σε ρεματιά στη θέση του "Καπετάνιου τη Βρύση" νωρίς το μεσημέρι.
Ο Αντώνιος Σωτηρόπουλος είχε χαθεί  από το μεσημέρι του Σαββάτου που έφυγε απο το σπίτι για να μαζέψει μανιτάρια. Το Σάββατο οι δικοί του ανησύχησαν όταν καθυστέρησε να γυρίσει και ο αδελφός του δήλωσε την εξαφάνισή του. Άμεσα σήμανε συναγερμός με τις διασωστικές δυνάμεις να στήνουν επιχείρηση εντοπισμού. Σύμφωνα με τον Γενικό Περιφερειακό Διοικητή Δυτικής Ελλάδας, Αρχιπύραρχο, Χριστόφορο Μπόκα, στην επιχείρηση συμμετείχαν 22 πυροσβέστες, μαζί 9 άντρες της 6ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων (ΕΜΟΔΕ), η 6η  Ε.Μ.Α.Κ. συνοδεία δύο (2) διασωστικών σκύλων, η Ομάδα Σ.μη.Ε.Α. «ΙΚΑΡΟΣ» της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η Ορειβατική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (Ο.Ο.Ε.Δ.) και η Κυνοφιλική Ομάδα Έρευνας & Διάσωσης (Κ.Ο.Ε.Δ.) .

Η περιοχή εξαιρετικά δύσβατη και επικίνδυνη. Οι Δασοκομάντος της 6ης Ειδικής Μονάδας Δασικών Επιχειρήσεων, οι άντρες της 6ης ΕΜΑΚ και όλων των σωστικών συνεργείων, με εξουθενωτική προσπάθεια, έκαναν τα πάντα, ελπίζοντας μέχρι την τελευταία στιγμή για αίσιο τέλος. Δυστυχώς σήμερα το μεσημέρι, εντόπισαν τον 59χρονο, νεκρό δίπλα σε μια ρεματιά. Ανέσυραν το άψυχο σώμα και το μετέφεραν σε προσβάσιμο για το ασθενοφόρο σημείο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.