HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΣ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ: Διανομή τροφίμων σε 110 οικογένειες

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου Ερυμάνθου που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες της κα...

Ολοκληρώθηκε η διανομή τροφίμων σε οικονομικά αδύναμες οικογένειες του Δήμου Ερυμάνθου που αδυνατούν να καλύψουν τις βασικές ανάγκες της καθημερινότητας.
Βάσει των στοιχείων της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερυμάνθου πρόκειται για συνολικά 110 οικογένειες με 279 μέλη, εκ των οποίων οι 22 οικογένειες (82 άτομα) ανήκουν στην πληθυσμιακή ομάδα των Ρομά.
Εν όψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ο Δήμος διένειμε σε όλους τους δικαιούχους τρόφιμα, όπως ζυμαρικά, όσπρια, ρύζι γάλα, ηλιέλαιο, αλεύρι και καφέ.
«Λόγω των ολοένα αυξανόμενων αναγκών και παρά τις πολλές δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε, ο Δήμος μας έχει κατορθώσει ανά τακτικά χρονικά διαστήματα να στηρίζει σταθερά οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας και στερούνται ακόμη και τα βασικά είδη για την επιβίωσή τους. Πρόκειται για ευάλωτους κοινωνικά συνδημότες μας που η ενίσχυσή τους γίνεται με κοινωνικο-οικονομικά κριτήρια», δήλωσε η αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Εύα Μπερδένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.