HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Πάνω από 1000 συμμετοχές στο Δρόμο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή περισσοτέρων από χιλίων αθλητών, στις 12.15 θα διεξαχθεί στα Καλάβρυτα ο Δρόμος Καλαβρυτινού Ολο...

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου με την συμμετοχή περισσοτέρων από χιλίων αθλητών, στις 12.15 θα διεξαχθεί στα Καλάβρυτα ο Δρόμος Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, απόστασης 8,9 χιλιομέτρων.
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού είναι το Μουσείο Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος, έμπροσθεν του Σταθμού του Οδοντωτού στα Καλάβρυτα. Η διαδρομή του αγώνα είναι επίπεδη, με ελαφρά κατωφέρεια και ανωφέρεια με σταθμό υδροδοσίας στο 5ο χιλιόμετρο όπως και στον τερματισμό. Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει από τη γραμματεία των αγώνων ανήμερα τη διοργάνωση, η οποία θα λειτουργήσει από τις 09.00. 
Τον αγώνα διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων και το Κέντρο Παιδιού Νεολαίας και Άθλησης, σε συνεργασία με τη Γραμματεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων και υπό την αιγίδα του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ενώ εντάσσεται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος.
Η τεχνική υποστήριξη του αγώνα έχει ανατεθεί στη Γραμματεία του ΑΣΑΕΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.