HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Πάτρα, Αίγιο και Κ. Αχαΐα ο Κυριάκος Μητσοτάκης - Το πρόγραμμα της διήμερης επίσκεψής του

Διήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Αχαϊα, επικεφαλής πολυπληθούς κυβερνητικού κλιμακίου, για θέμα...

Διήμερη επίσκεψη θα πραγματοποιήσει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Αχαϊα, επικεφαλής πολυπληθούς κυβερνητικού κλιμακίου, για θέματα που αφορούν στην Πάτρα αλλά και γενικότερα στον νομό Αχαΐας.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. Αιγιάλειας, ο πρωθυπουργός αναμένεται να αφιχθεί στο καφέ – μπαρ «Μονόδρομος» (οδός Μητροπόλεως – έναντι Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Παναγίας Φανερωμένης), όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με φορείς αλλά και με πολίτες της Αιγιάλειας.
Στο εργοτάξιο της Παναγοπούλας
Στη συνέχεια θα μεταβεί στο εργοτάξιο της ΕΡΓΟΣΕ, στην Παναγοπούλα, όπου βρίσκεται ένα από τα πιο απαιτητικά σημεία της νέας σιδηροδρομικής γραμμής, για την υπογραφή της σύμβασης που αφορά το τμήμα «Ροδοδάφνη- Ρίο».
Επίσκεψη στη Δυτική Αχαϊα
Στο προγραμμα του Πρωθυπουργού περιλαμβάνεται και μια στάση στην Κάτω Αχαία.
Είναι η πρώτη φορά που εν ενεργεία πρωθυπουργός βάζει στο πρόγραμμά του την Κάτω Αχαϊα. Ο πρωθυπουργός αναμένεται να φτάσει στη γειτονική πόλη, μετά την επίσκεψη του, στο φράγμα Πείρου – Παραπείρου, στην περιοχή «Αστέρι».
Στην Κάτω Αχαϊα, ο πρωθυπουργός, αναμένεται να κάνει στάση σε καφέ στην κεντρική πλατεία, θα περιοδεύσει, πιθανότατα στο εμπορικό κέντρο και θα συναντηθεί με φορείς και κατοίκους.
Κατά την επιστροφή του, προς την Πάτρα, ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει μια ακόμη στάση σε εργοτάξιο της Πατρών-Πύργου, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία του έργου.
7.30 μ.μ. η ομιλία στο «ROYAL»

Μετά και από τη Δυτική Αχαΐα, ο πρωθυπουργός θα αφιχθεί στην Πάτρα.όπου θα πραγματοποιηθούν ταυτόχρονα δύο συσκέψεις, στο Επιμελητήριο με παραγωγικούς φορείς και υπουργούς που θα βρίσκονται εκεί αλλά και στην περιφέρεια όπου θα βρίσκεται ο κ. Πέτσας με δημάρχους. Πιθανόν να περάσει και από εκεί για έναν χαιρετισμό.
Στις 7. 30 μ.μ., θα μιλήσει στην κεντρική πολιτική εκδήλωση ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας, που θα πραγματοποιηθεί στον πολυχώρο «Royal», όπου αναμένεται να αναφερθεί σε θέματα της πολιτικής επικαιρότητας, αλλά και να προχωρήσει σε αποτίμηση των κυβερνητικών πεπραγμένων.

Αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας, ο πρωθυπουργός αναμένεται να συναντηθεί με νεολαίους σε μπαρ της πόλης.
Το πρόγραμμα της Τετάρτης
Στις 8.30 το πρωί της Τετάρτης, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με βουλευτές και τοπικά κομματικά στελέχη (μάλλον στον χώρο του ξενοδοχείου «Bold Type») , όπου θα διανυκτερεύσει, ενώ αργότερα θα επισκεφθεί την έδρα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου συνοδευόμενος από τα κυβερνητικά στελέχη που θα είναι μαζί του, αναμένεται να μιλήσει ενώπιον των τοπικών φορέων για όλα τα έργα και τις δράσεις της κυβέρνησης στην περιοχή.
Τέλος, το μεσημέρι (γύρω στις 12) ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους, (πιθανόν στον χώρο του ξενοδοχείου «MyWay»).
Δεν αποκλείεται ανάλογα με την εξέλιξη του προγράμματος, ο πρωθυπουργός να επισκεφθεί το λιμάνι της Πάτρας, το κολυμβητήριο της Αγυιάς, το κέντρο της Πάτρας κ.α.
Ο Πρωθυπουργός δεν αποκλείεται να κανει και μία βόλτα στο κέντρο της πόλης ενώ αναμένεται να επισκεφθεί και το ναό του Αγίου Ανδρέα.
Πολυπληθές κυβερνητικό κλιμάκιο
Στην Πάτρα το διήμερο της πρωθυπουργικής επίσκεψης, αναμένεται να έρθουν οι υπουργοί, Υποδομών, Κώστας Καραμανλής, Υγείας, Θάνος Πλεύρης, Ναυτιλίας, Γιάννης Πλακιωτάκης, Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, οι αναπληρωτές υπουργοί Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης, Υγείας, Μίνα Γκάγκα, Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ένας εκ των Γιώργου Γεραπετρίτη ή Άκη Σκέρτσου, ενώ σήμερα θα αποφασιστεί η εκπροσώπηση του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, με την παρουσία της Λίνας Μενδώνη και του Λευτέρη Αυγενάκη.
x

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.