HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Διήμερες εργασίες του προσωπικού των Μονάδων Διαχείρισης ΟΦΥΠΕΚΑ της Νότιας Ελλάδας

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η διήμερη συνάντηση εργασίας του προσωπικού των Μονάδων Διαχείρισης ΟΦΥΠΕΚΑ της Νότιας Ελλάδας, στα Καλάβρυτα. Η ...

Πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η διήμερη συνάντηση εργασίας του προσωπικού των Μονάδων Διαχείρισης ΟΦΥΠΕΚΑ της Νότιας Ελλάδας, στα Καλάβρυτα. Η συνάντηση είχε σκοπό την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ του επιστημονικού προσωπικού των Μονάδων Διαχείρισης και επιλογή βέλτιστων πρακτικών για θέματα σχετικων με τη διαχείριση έργων και προγραμμάτων Κώστας Ζορμπάς, καθώς και για τη σύνταξη γνωμοδοτήσεων για έργα και δραστηριότητες εντός των προστατευόμενων περιοχών και κυρίως εντός του δικτύου Natura 2000 Jamie Giannakas, Sylvia Zak και Αλεξάνδρα Καβαδία για το LIFE-IP 4 NATURA).

Η συνάντηση συντονίστηκε από το Γεν. Δ/ντη του ΟΦΥΠΕΚΑ, Ιωάννης Μητσόπουλος . Σημαντικές και ουσιαστικές ήταν οι παρεμβάσεις της Προέδρου, Μαρία Παπαδοπούλου στη συζήτηση, καθώς και η αμέριστη στήριξή της στη δουλειά και το έργο του προσωπικού όλων των Μονάδων Διαχείρισης, με σκοπό τη σωστή και αποτελεσματική λειτουργία του Οργανισμού.
Επιπλέον, στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής του ΥΜΕΠΕΡΑΑ έδωσαν σημαντικές κατευθύνσεις για τη ροή και το κλείσιμο των Πράξεων της τρέχουσας προγραμματικής περιόδου.
Τέτοιες ad hoc συναντήσεις είναι καθοριστικές για την επιτυχημένη διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών της Ελλάδας και θα πραγματοποιούνται πλέον περιφερειακά, στην καρδιά κάθε τετοιας περιοχής. Ήδη έγινε 2ημερη συνάντηση και στην Ξάνθη, την έδρα της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικων Πάρκων Νέστου-Βιστωνιδας και Ροδόπης και θα πραγματοποιηθεί μια ακόμα στο Μεσολόγγι, την έδρα της Μονάδας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Μεσολογγίου & ΠΠ Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για την ενημέρωση των στελεχών που εντάσσονται στις Μονάδες Διαχείρισης ΟΦΥΠΕΚΑ της Βόρειας Ελλάδας.
Σε ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές ευχαριστούν τον Δήμαρχο Καλαβρύτων, κ. Θανάση Παπαδόπουλο για την παραχώρηση του τουριστικού περιπτέρου στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων, με σκοπό τη δημιουργία ενος σύγχρονου Κέντρου Πληροφόρησης για το Εθνικό Πάρκο Χελμού Βουραϊκού και Παγκόσμιο Γεωπαρκο UNESCO, που θα επιφέρει σημαντική προβολή και ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής των Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.