HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Έπιασε δουλειά στο νέο Δημαρχείο

Ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο Δημαρχείο Καλαβρύτων και από σήμερα 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοτική αρχή και υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται σ...

Ξεκίνησε την λειτουργία του το νέο Δημαρχείο Καλαβρύτων και από σήμερα 28 Νοεμβρίου 2022 Δημοτική αρχή και υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται σε καινούργιο περιβάλλον. Το πρώτο που λειτούργησε ήταν το γραφείο Δημάρχου με τον Δήμαρχο κ. Παπαδόπουλο να έχει εγκατασταθεί πρώτος και να δίνει τ0ο σύνθημα της νέας εποχής στο καινούργιο Δημαρχείο.
Ο ίδιος δήλωσε σχετικά «Ένα εμβληματικό και ιστορικό κτίριο της κεντρικής πλατείας των Καλαβρύτων, το οποίο για πολλές δεκαετίες φιλοξενούσε το σύνολο των δημόσιων υπηρεσιών, ως διοικητήριο ξαναλειτουργεί με τα Καλάβρυτα να έχουν πλέον ένα Δημαρχείο όπως αξίζει στην ιστορική πόλη».
Ευχόμαστε να λειτουργήσει προς όφελος των δημοτών και το καλό των Καλαβρύτων και με υγεία, αποτελεσματικότητα και δημιουργία σε όλους όσους το στελεχώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.