HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καμπανάκι ΕΟΦ για σάιτ που πουλάνε ψευδεπίγραφα φάρμακα

Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν και να μην χρησιμοποιούν κάποια συμπληρώματα που αφορούν την στυτική...

Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΦ προειδοποιεί τους καταναλωτές να μην αγοράζουν και να μην χρησιμοποιούν κάποια συμπληρώματα που αφορούν την στυτική δυσλειτουργία και που διακινούνται κυρίως μέσω διαδικτύου.
Ο ΕΟΦ επέστησε τη προσοχή στους καταναλωτές για τις ιστοσελίδες clisgreece.gr και viagrafarmakeio.gr, στις οποίες «διαφημίζεται η πώληση σκευασμάτων κυρίως κατά της στυτικής δυσλειτουργίας, αλλά και για διάφορες άλλες ανθρώπινες ασθένειες». Στην ανακοίνωσή του ο οργανισμός ξεκαθάρισε πως «εκτός από τα ψευδεπίγραφα φάρμακα, στις εν λόγω ιστοσελίδες απαντώνται και μη εγκεκριμένα φάρμακα, τα οποία δεν έχουν αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά τους».
Όπως αναφέρεται, μάλιστα, ύστερα από διερεύνηση που έγινε προέκυψε ότι «οι δικαιούχοι των ιστοσελίδων βρίσκονται σε άλλες χώρες. Το μοναδικό μέσο επικοινωνίας είναι αριθμοί τηλεφώνου με προθέματα ξένων χωρών, ενώ η παραγγελία πραγματοποιείται μέσω ηλεκτρονικής φόρμας». Στο πλαίσιο προάσπισης της δημόσιας υγείας, ο ΕΟΦ προέτρεψε το κοινό να μην αγοράζει φάρμακα από αναξιόπιστες πηγές, ενώ στην ίδια ανακοίνωση υπογράμμισε ότι ο κίνδυνος από τη λήψη ψευδεπίγραφων και μη εγκεκριμένων φαρμάκων είναι πολύ υψηλός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.