HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ: Ευχαριστήρια Επιστολή για μια Σημαντική Επιμορφωτική Δράση

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων « Α. Κόντη - Ε. Χάμψα» ευχαριστούν θερμά την κ. Σκαμπαρδώνη Βικτ...

Ο Σύλλογος Διδασκόντων και η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων « Α. Κόντη - Ε. Χάμψα» ευχαριστούν θερμά την κ. Σκαμπαρδώνη Βικτωρία, Ψυχολόγο (ΓΙΕ 23) του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Καλαβρύτων (χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου - ΕΣΠΑ 2014-2020) για την συμμετοχή της στην επιμορφωτική δράση που διοργάνωσε το Δ. Σ. Καλαβρύτων με θέμα: « Η απώλεια και η διαχείρισή της στη σχολική κοινότητα» ως ομιλήτρια και συντονίστρια της συζήτησης που ακολούθησε .
Η δράση διάρκειας τριών(3) ωρών είχε σκοπό την ενδυνάμωση των εκπαιδευτικών στην αντιμετώπιση και διαχείριση περιστατικών απώλειας, που μπορεί να συμβούν στη ζωή των μαθητών.
Στην επιμορφωτική δράση συμμετείχαν εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας, του Νηπιαγωγείου Καλαβρύτων, του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Καλαβρύτων, του Δημ. Σχ. Δάφνης Καλαβρύτων, του Δημ. Σχ .Κλειτορίας Καλαβρύτων και του Δημ. Σχ. Σκεπαστού Καλαβρύτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.