HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Αστυνομικό δελτίο

ΑΧΑΪΑ Σύλληψη ημεδαπού για ψευδή κατάθεση και καταγγελία Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλ...

ΑΧΑΪΑ
Σύλληψη ημεδαπού για ψευδή κατάθεση και καταγγελία

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι κατέθεσε ψευδώς ότι διαπράχθηκε σε βάρος του ληστεία, από τρία άτομα, που του αφαίρεσαν 80 ευρώ, ενώ εργάζονταν ως διανομέας φαγητών.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Αιγιαλείας ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 30 φαρμακευτικά – ναρκωτικά δισκία και ένα ξύλινο ρόπαλο.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφάλειας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αιγίου με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 24 μηνών για διακεκριμένη περίπτωση φθοράς ξένης ιδιοκτησίας από κοινού και απόπειρα κλοπής από κοινού.

ΗΛΕΙΑ
Σύλληψη ημεδαπών για ρευματοκλοπή

Συνελήφθησαν, προχθές το πρωί, σε περιοχή του Πύργου, από αστυνομικούς της ειδικής ομάδας έλεγχων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, τέσσερις ημεδαποί (δυο άνδρες – δυο γυναίκες), διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε στις οικίες τους, από αρμόδιο συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι τις ρευματοδοτούσαν παράνομα, χωρίς να καταγράφεται η καταναλισκόμενη ηλεκτρική ενέργεια.

ΑΚΑΡΝΑΝΙΑ
Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν, προχθές και χθες, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ελέγχων και της ΟΕΠΤΑ της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, τέσσερα άτομα, διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Σύλληψη ημεδαπού για καταδικαστική απόφαση
Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ακτίου Βόνιτσας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Μεσολογγίου, με την οποία του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης επτά μηνών για κλοπή.

ΑΙΤΩΛΙΑ
Συλλήψεις για στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης

Συνελήφθησαν, προχθές και χθες, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς της ΟΕΠΤΑ του Τμήματος Τροχαίας Μεσολογγίου και της ΟΠΚΕ του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, πέντε άτομα διότι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.